Selaković nosi listu SNS u Beogradu

Autor: Tanjug

Vesti

26.09.2017

06:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na izborima u Beogradu prvi na listi Srpske napredne stranke trebalo bi da bude generalni sekretar u Predsedništvu Srbije Nikola Selaković, piše "Blic".

RepublikaFoto: Tanjug
Selaković predvodi tim SNS-a na beogradskim izborima

Izvor tog lista iz SNS, koji nije imenovan, navodi da je to zasad jedna od opcija i tvrdi da SNS već imaju spremne slogane sa kojima će izaći pred birače u prestonici - "Za moderan Beograd - Aleksandar Vučić" ili "Za evropski Beograd - Aleksandar Vučić".

- Selaković je jedan od saradnika u koje Vučić ima najviše poverenja, zato i ne čudi što ga je poveo u Predsedništvo i postavio za desnu ruku na Andrićevom vencu. Selaković će najverovatnije biti prvi na listi, ali će uz njega biti i Nebojša Stefanović, Zorana Mihajlović i ostali visokopozicionirani članovi stranke iz prestonice - tvrdi sagovornik "Blica".

Prema njegovim rečima, stranka, kako sada stvari stoje, neće izbaciti poimence kandidata za gradonačelnika, već će najverovatnije nastupati kao tim. 

"Blic" dodaje da bi šef izbornog štaba trebalo da bude ministar policije Nebojša Stefanović što mu, primećuje, sleduje kao šefu beogradskog odbora. 


- Osim njega u organizaciji će, kao što je i očekivano, velikim delom biti uključen Darko Glišić, kao predsednik Izvršnog odbora SNS i glavni operativac stranke - dodaje izvor beogradskog lista. 

Prema pisanju beogradske štampe, izbori u Beogradu najverovatnije će biti održani u decembru. 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (49)

Loading
Nenad

26.09.2017 07:01

Mlad, uspešan i obrazovan čovek koji poštuje porodične vrednosti. Odličan kandidat za gradonačelnika Beograda.

mila

26.09.2017 07:06

SNS ubedljivo dobija izbore,ko god da bude nosilac. Nema sumje da će Vučić znati da izabere,kao što je i do sada znao.

Jaguar

26.09.2017 07:12

Samo napred do pobede.

milorad

26.09.2017 07:24

@Jaguar - Tako je - samo jako! Beli!