NOVI VANDALIZAM: Razbijeno staklo na prostorijama SNS na Zvezdari!

Autor: Tanjug

Vesti

18.09.2017

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Staklo na prostorijama Opštinskog odbora Srpske napredne stranke na Zvezdari razbijeno je tokom jutra, saopštio je Gradski odbor SNS.

RepublikaFoto: Tanjug/Gradski odbor SNS
Ponovo razbijeno staklo na prostorijama SNS/Foto: Ilustracija

- Ovaj incident predstavlja nastavak širenja mržnje prema Srpskoj naprednoj stranci i predsedniku Aleksandru Vučiću. Ovo je nastavak politike onih koji bi Srbiju da vrate u prošlost, koji bi da vešaju o bandere, da ubijaju političke neistomišljenike, da izazivaju nemire i da vrate nasilje na političku scenu - rečeno je u saopštenju.

Kako kažu, vandali, koji svojim kukavičkim napadima, pokušavaju da zastraše građane neće zaustaviti razvoj Beograda i Srbije, niti mogu da zaustave bržu i jaču borbu SNS za modernu i uređenu Srbiju, u kojoj se nasilje neće tolerisati.

Gradski odbor Beograd Srpske napredne stranke pozvao je nadležne državne organe da počinioce privedu pravdi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (30)

Loading
nikolas

18.09.2017 13:57

Ne vandalizam nego totalna anarhija.To sto rade politicki oponenti je nedopustivo!

Mirjana

18.09.2017 14:03

Ovo je stvarno preteralo svaku meru.Neznaju više čime se služe.Kukavički napadaju misle da će ovim kukavičkim delom postići nešto. Narod neželi da se vraća u prošlost i da živi bednim životom kako su nekad živeli.Narod je svoje rekao i ukazao je veliko poverenje Aleksandru Vučiću,čoveku kome je stalo do ovog naroda i koji je ovaj narod izvukao iz bede.I uvek će narod biti uz njega.

STEVAN

18.09.2017 14:04

Ko kod da je razbio staklo na prostorijama SNS na Zvezdari samo govori o njemu, jer svoju nemoc iskazuju na neduznom staklu. Jer gradjani Srbije mere svaku aktivnost kako vlasti tako i slabe i nemocne opozicije na izborima.

Jaguar

18.09.2017 14:04

Čist vandalizam.