Stefanović dodelio 710 automobila policiji

Autor: Agencije,Republika

Vesti

16.09.2017

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministarstvo unutrašnjih poslova dobilo je danas 710 novih automobila koji su predati na korišćenje policijskim upravama i policijskim stanicama u Srbiji, a vozni park će do kraja godine biti bogatiji za hiljadu vozila.

RepublikaFoto: Tanjug
Nebojša Stefanović

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović najavio je da će pocetkom 2019. stići i tri nova helikoptera posle 40 godina.

Na svečanoj ceremoniji dodele automobila Stefanović je istakao da se na taj način ulaže u veću bezbednost građana jer će policija biti efikasnija u radu, a da će biti u upotrebi već krajem dana pošto stignu u Policijske uprave.

- Ovo je značajna isporuka vozila za MUP koja će se osetiti u svim opstinama u Srbiji. To nam je bio cilj i zadatak, da svaki građanin oseti veću bezbenost. Ulaganjem u uslove za rad policije, ulaže se u bezbednost građana - rekao je on.

- Vozni park će biti bogatiji za preko hiljadu vozila u ovoj godinu. Tudićemo se da dodatno osavremenimo UKP, graničnu policiju i druge jedinice - rekao je ministar.

MUP je, kaže, formirao komisiju za rashodovanje starih automobila kojim ima oko hiljadu, a novcem koji će biti obezbeđen od njihove prodaje, biće kupljeni novi automobili.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading