SNS: Opozicija uporno vređa inteligenciju građana!

Autor: Tanjug

Vesti

14.09.2017

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popredsednica Glavnog odbora SNS Marija Obradović izjavila je da opozicioni lideri, Bois Tadić, Vuk Jeremić i Saša Janković, nastavljaju da vređaju inteligenciju svih građana Srbije i nastavljaju da se bez imalo stida igraju sa životima Srba na Kosovu i Metohiji.

RepublikaFoto: Tanjug
Marija Obradović: Opozicija znatno otežala Srbima na Kosovu

U pisanoj izjavi dostavljenoj medijima, Obradovićeva kaže da trojica lidera rade apsolutno sve da otežaju poziciju i Srbiji i Srbima na Kosovu i Metohiji.

- Žalosno je, jer im očigledno nije dovoljno što su učinili sve da pomognu legalizaciju i legitimizaciju nezavisnog Kosova, što je njihovim neposrednim činjenjem pozicija Srbije maksimalno oslabljena, što je njihovom direktnom zaslugom dijalog o KiM izmešten iz UN u EU, što su pogrešno postavljenim pitanjem pred Međunarodnim sudom pravde naneli nesagledivu štetu Srbiji, što su se proglašavali nenadležnim za živote i probleme Srba u našoj južnoj pokrajini, nego i danas rade apsolutno sve da otežaju poziciju i našoj državi i Srbima koji žive na KiM - rekla je Ovradovićeva.

Da njihovoj sramoti nema kraja, navela je Obradović, pokazuju svakog dana, pa su se Tadić, Jeremić i Janković i danas, iako su ih građani Srbije nedvosmisleno poslali na političke margine, sa istom voljom i željom grčevito bore da politikom mržnje, laži i uvreda nanesu još više štete i Srbiji i našem narodu koji je ostao da čuva svoja ognjišta i da se bori za dostojanstven život na Kosovu i Metohiji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading