VUČIĆ ODBRUSIO: Ne palim se na priče o atentatu!

Autor: Dnevni avaz

Vesti

06.09.2017

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio za "Dnevni avaz" da se "ne pali" na priče o atentatu, jer su to za njega "gluposti i priče za malu decu".

RepublikaFoto: Tanjug
Misli da nije ugrožen: Aleksandar Vučić

Upitan da li su tačne informacije da su ljudi koji su imali plan da ubiju Mila Đukanovića planirali i njegovu likvidaciju, Vučić je kazao da su srpske službe "imale određene informacije i podelile su ih sa službama u regionu".

- Postupili smo vrlo profesionalno i mislim da su, zahvaljujući ozbiljnom i temeljnom radu naše službe, razrešeni određeni slučajevi. To je sve što mogu da kažem - rekao je predsednik Srbije za sarajevski "Dnevni avaz" uoči posete Sarajevu, u koju ide u četvrtak.


Na novinarsku konstataciju da neće da kaže da li je tačno da je "posle Đukanovića on trebalo da bude na redu" za likvidaciju, Vučić je kratko odgovorio: "rekao sam sve što sam mogao".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading