Srpska lista raskrinkala Vuka: Jeremić zaseda sa albanskim saborcima u Gnjilanu

Autor: Tanjug

Vesti

15.06.2019

21:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska lista saopštila je večeras da je Vuk Jeremić zasedao sa svojim saborcima u albanskom restoranu "Bujana" u Gnjilanu.

RepublikaFoto: Tanjug
Vuk Jeremić

- Nakon nedavnog "bala vampira", kada su u Prištini gostili Bila Klintona i Madlen Olbrajt, danas su Albanci crveni tepih prostrli za najdražeg gosta - Vuka Jeremića, u znak zahvalnosti za legalizaciju nezavisnosti Kosova - navela je Srpska lista u saopštenju.

Srpska lista dodaje da je Jeremića i njegovu svitu dočekao Nenad Cvetković Čičko, koji je, kako kažu, zbog silovanja proveo tri godine u zatvoru. 

- Cvetković je 2011. i 2016. godine prijavljen policiji zbog seksualnog uznemiravanja. A Srbi iz Gnjilana se sećaju da je Jeremićev domaćin 2012. godine cinkario Srbe albanskoj obaveštajnoj službi, koja je pet srpskih policajaca zbog njegove prijave lišila slobode - piše u saopštenju SL.

 

 

Oni ocenjuju da je Jeremić na KiM našao "očigledno sebi pravog predstavnika Saveza za silovanje i vešanje," kao i da je tako jasno pokazao ko je i šta je, zasedavši sa svojim saborcima u albanskom restoranu "Bujana" u Gnjilanu. 

- U trenutku dok Priština srpskim zvaničnicima, čak i srpskim sportskim kolektivima zabranjuje ulazak na Kosmet, Albanci Vuku Jeremiću prostiru crven tepih i goste ga u albanskim restoranima - navodi SL.

Ta stranka ističe i da dok predsednika Aleksandra Vučića albanski mediji najgore vređaju, o Vuku Jeremiću imaju samo reči hvale. 

- Svakom čestitom Srbinu na Kosmetu ovo je jasna poruka ko je kakav i ko za čije interese radi - zaključuje se u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading