Janković dobio "korpu" od Đilasa

Autor: blic.rs, Republika

Vesti

24.08.2017

06:20 >> 06:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši predsednik DS-a Dragan Đilas nije prihvatio poziv lidera Pokreta slobodnih građana Saše Jankovića za saradnju pred beogradske izbore.

RepublikaFoto: Tanjug
Janković opovrgava tvrdnje da ga je Đilas odbio

Prema pisanju beogradskog Blica, jedna od opcija Jankovićevog pokreta bila je i ta da Đilas bude kandidat PSG za gradonačelnika Beograda, ali je Đilas taj poziv odbio jer se ne slaže sa raslojavanjem opozicije.

Janković je nedavno kontaktirao nekadašnjeg gradonačelnika Beograda i bivšeg lidera Demokratske stranke, jer je u potrazi za kandidatom za prvog čoveka prestonice pred beogradske izbore. U tom razgovoru spomenuto je i da bi Đilas mogao da bude kandidtat PSG za gradonačelnika. 


Međutim, iako razmišlja da se vrati u politiku, Đilas je odlučio da Jankovićeva opcija nije najbolji izbor ni za njega, a ni za samu opoziciju. 

- Janković je samo jedan u nizu političkih aktera koji su Đilasu ponudili saradnju, a očigledno je da je prihvatljiv kao kandidat zbog menadžerskih sposobnosti. Međutim, Đilas je to odbio jer smatra da razjedinjeni izlazak opozicije umnogome umanjuje šanse za uspeh. On smatra da ujedinjena opozicija, a ne raštrkana na trista strana ima veće izglede da ostvari dobre rezultate -  rekao je izvor beogradskog dnevnika. 


S druge strane, Janković tvrdi da nije nudio saradnju Đilasu.

"Netačne su vam informacije", poručio je Janković Blicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading