Predsednik opštine Knjaževac: Tužiću Trifunovića zbog laži da sam narko-diler

Autor: Republika

Vesti

22.02.2019

20:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik opštine Knjaževac Milan Đokić sazvao je danas konferenciju za novinare, na kojoj je saopštio da će protiv Sergeja Trifunovića, predsednika Pokreta slobodnih građana, podneti tužbu zbog laži i neosnovanih optužbi, izrečenih na skupu "1 od 5 miliona" sinoć u Knjaževcu.

RepublikaFoto: youtube.com/ knjazevacinfo
Milan Đokić

- Sergej Trifunović došao je u grad u kome je besplatan javni prevoz još od 2015. godine za sve stanovnike, grad u kome su besplatne užine za sve đake, u kome je više od tri hiljade hektara raznih zasada podignuto subvencijama iz budžeta, u kome se svakoj nezaloslenoj majci koja rodi treće dete, isplaćuje po 4000 evra, grad u kome je besplatna pripremna nastava za upis na fakultete i u srednje škole za svu decu, grad koji nema ni dinara kreditnog zaduženja - rekao je Đokić na početku obraćanja i dodao: 

- I u tom gradu gde su Knjaževčani očekivali da čuju njegov predlog kako da se živi bolje, kako da ojačamo poljoprivredu, kako da pomognemo ljudima na selu, kako da otvorimo neko novo radno mesto... Umesto svega toga, čuli smo samo čitav niz najvulgarnijij uvreda i pretnji, koje nisu ništa novo. To je nešto karakteristično za politiku u kojoj su žene nazivane kurvama i fuksama, u kojoj se preti vešalima, ili nestajanjem u kanalizacijama. Nije mi namera da uvredama odgovaram uverede, niti da u talogu nekulture, primitivizma, nepristojnosti i siledžistva pravim društvo Sergeju Trifunoviću, jer je on u tom talogu kao riba u vodi - naveo je Đokić.

 

 

Međutim, kako je naveo, morao je da odgovori na optužbe da je narko diler. 

- Ali, kao predsednik Opštine, kao otac troje dece, kao sin već ostarelih roditelja, imam obavezu da odgovorim na teške, stravične optužbe da sam narko diler, kao što je on, imenom i prezimenom, rekao, koji je hapšen sa 170 grama kokaina. Zbog ovakvih gnusnih optužbi, koje nemaju nikakve veze sa istinom, sledeće nedelje podneću tužbu protiv Sergeja Trifunovića i čekati da na sudu dokaže svoje argumente on, ili da ja dokažem da je on lažov - kazao je on.

Šta je još rekao, pogledajte u video snimku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading