Frustrirani evnuh: Sergej se sprda sa Anom i njenom tek rođenom bebom

Autor: Republika

Vesti

21.02.2019

07:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac i lider PSG Sergej Trifunović još jednom je potvrdio da mu ništa nije sveto, pa ni deca! Naime, partnerka predsednice Vlade Srbije Ane Brnabić doktorka Milica Ðurđić rodila je dečaka, koji je dobio ime Igor, a on nije propustio priliku da se sprda ovim povodom.

RepublikaFoto: S.T./D.K/Tanjug/AP
Sergej Trifunović/Ana Brnabić

I tako, dok je premijerka dobijala čestitke, Sergej je bio "vredan" na svom Tviter nalogu grubo se šaleći sa time na koga će beba da liči, koliko će dojilja da ima i slično...

Milica se, inače, podvrgla vantelesnoj oplodnji i zbog drugog stanja poslednjih meseci se nije pojavljivala sa Anom Brnabić u javnosti.

Iako premijerka nije želela da komentariše šuškanja da joj je partnerka u drugom stanju, nedavno je u Kliničkom centru Srbije, u Centru za radiologiju i magnetnu rezonancu, gde je Milica zaposlena, potvrđeno da je otišla je na trudničko bolovanje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (31)

Loading
Gospodja Ministarka

21.02.2019 07:59

Rođena je jedna divna mala beba. Toliko se trudimo da povecamo natalitet. Mislim da će Milica i Ana biti divni roditelji.

Maja

21.02.2019 08:07

Primitivan, nekulturan, lud, nekontrolisan, nesaosecajan, grub, prost, zlonameran, prljavojezican, unezveren, ozlojedjen, netaktican, necoveca...ostalo dooisite sami.

Crni

21.02.2019 08:11

Pa opravi ti majstore jedno ako možeš, pa se pitaj na kojeg oca će da ti liči dete ! Prostačino !

aca

21.02.2019 08:17

Sramotno je i krajnje neljudski šprdati se sa nečijom porodicom.To više govori o Sergeju,nego o Ani!