(VIDEO) "Je li ovo šala ili smo počeli": Vučića pitali za komentar o ruskoj novinarki koja ga je nahvalila, evo kako je reagovao

Autor: informer.rs, Republika

Vesti

23.01.2019

20:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Je l' ovo skrivena kamera, jesmo li stvarno u programu", zapitao je predsednik Aleksandar Vučić na pitanje novinara, neposredno posle sastanka s kancelarkom Angelom Merkel, da kaže nešto o komenatrima ruske novinarke Tine Kandelaki na njegov račun i što je to glavna vest u Srbiji.

RepublikaFoto: youtube.com/Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić

- Za mene je glavna stvar bio sastanak sa Angelom Merkel - rekao je i dodao da se ne seća da mu je Kandelaki, koja je zajedno sa njim učestvovala na medijskom panelu, rekla posle da je "stajliš".

- Pričao sam s njom na ruskom o Moskvi, koliko je Moskva napredovala i da je izvanredno što su oni uzeli od grčke firme (novogodišnja svetla) za 90 miliona. A, mi kad platimo tri miliona, ispadne velika politička priča - kaže Vučić.

Ona je pristojna osoba, ne znam šta očekujete u svemu tome, dodao je Vučić.

Ruska novinarka Tina Kandelaki učestvovala je dan ranije na panelu o medijima sa Vučićem i još dvojicom novinara, a svoje utiske prenela je na društvenoj mreži Tviter, gde je, sa dva miliona pratilaca, kao i na Instagramu, prava zvezda.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (33)

Loading
milos

23.01.2019 20:47

Uz ovoliko ozbiljnih stvari,jedna sala i prijatna atmosfera nije na odmet.

Boki

23.01.2019 20:55

Simpatična reakcija

mina

23.01.2019 20:59

Ruska novinarka je vrlo aktivna,a i popularna na društvenim mrežama.

milos

23.01.2019 21:08

Ruskinji se nas predsednik dopao.