Marija Vračar, SNS: Primitivni napadi nasilnika iz SZS za svaku osudu!

Autor: Tanjug

Vesti

23.01.2019

20:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Svakodnevni, konstantni i primitivni napadi od strane Đilasa, njegovog pulena Trifunovića, Jeremića, Obradovića i ostalih nasilnika iz SZS je za svaku osudu", saopštila je Marija Vračar, članica gradskog odbora SNS.

RepublikaFoto: Republika
Obradović, Jeremić, Veselinović i Đilas

- Poručujem nasilnicima iz Saveza da žene nisu "fukse", ni "kurve" zato što ne dele vaše mišljenje, da žene u Srbiji ne treba silovati, vešati i vređati zato što vam ne veruju. Žene u Srbiji nisu "đavoli" zato što ne žele da podrže vašu licemernu šetnju protiv nasilja, a neće jer je predvode nasilnici, primitivci i svi oni koji trunku poštovanja nisu ukazali nama ženama. Ne treba nam pucati u čelo jer želimo pristojnu i modernu Srbiju, a ne krvoproliće na ulicama koje nam vi nudite - navela je ona.

Prema njenim rečima, mizoginiji i nasilju koje, iz dana u dan Đilas, kvazi političar Trifunović, Jeremić, Obradović i  Veselinović, ispoljavaju prema ženama se mora stati na put.

- I sve žene treba jasno i glasno da se ograde od mržnje i nasilja prema ženama koja je očigledno jedina politika SZS - zaključila je ona.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (27)

Loading
milos

23.01.2019 20:40

Ni jednoj zeni nije prijatno kada drugu vredjaju.

Nikoletka

23.01.2019 20:41

Ovom trojstvu je vreme proslo.Bosko,Vuk i Đilas su zaboravili ali narod nije ,nece nas ponovo u blato uvuci.Nemaju vise cime da se bore pa vredjaju ali dosta je bilo.

gaga

23.01.2019 20:49

Navikli su oni da vredjaju,to je u njihovom stilu i njihovo vaspitanje.

micka

23.01.2019 20:56

I ovakvi nasilnici da dodju na vlast? Pa cela Srbija bice bivena od strane ovih "lepotana" sa slike.