Oglasila se Srpska desnica povodom vređanja naše novinarke Ivane Žigić: Najoštrija osuda za opozicionog pajaca!

Autor: Republika

Vesti

23.01.2019

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez previše filozofije ne ulazeći u traume koje „glumac“ Sergej Trifunović nosi od ranog detinjstva, u ime Srpske desnice i svih njenih članova, u ime svih žena koje se bave javnim poslom te su možda više izložene oku javnosti, u ime svih majki, kćerki, sestri, supruga, devojaka – u ime svih žena - najoštrije osuđujem sramotnu izjavu aktuelnog pajaca opozicije, koji je mladu novinarku Ivanu Žigić nazvao kurvom.

Foto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Sergej Trifunović

Samo zato što je u svom, već previše poremećenom umu skovao zaveru i dao sebi za pravo da se verbalno obračunava sa neistomišljenicima. Pošto nije mogao da nađe ravnog sebi, jer on predstavlja najniži stepen ljudskog bistvovanja – okomio se hrabro na žene. 

Analizirajući političke stavove opozicije jasnom analogijom dolazimo do zaključka da jedini način da se nađu u medijskom prostoru Srbije, jeste da što „sočnije“ vređaju – počevši od novinarke Pinka Gordane Uzelac, do premijera Ane Brnabić, predsednika Skupštine Maje Gojković, Barbare, Ivane Vučićević, zaključno sa novinarkom Srpskog telegrafa. Svakodnevni pozivi na linč, na silovanja, svakodnevno nazivanje žena Srbije fuksama i kurvama. 

Takozvani lideri opozicije sa smeškom i odobravanjem posmatraju svoje piune koji ne biraju reči uvrede. Ponašanje koje je verovatno posledica loših narkotika ili apstinencije,  jer možda novac njihovih zapadnih finansijera kasni, jeste slika agresivnih osoba, nezadovoljnih svojim životima, punih gneva, spremnih na obračun, gušeći se u sopstvenom egoizmu. Po njihovim manirima šamar je potpuno prihvatljiv način komunikacije, a o tome svedoče postupci Đilasa i Obradovića, koji su više puta pokazali svoje nasilničko ponašanje prema ženama. I što je najstrašnije, bez osećaja krivice. Kao da uživaju u tome.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Ivana Žigić

Ne preostaje ništa drugo nego da pretpostavimo da su to primeri ponašanja koji su stečeni tokom odrastanja, da su pogrdni nazivi kojima nazivaju druge žene verovatno naučeni  još u ranom detinjstvu.
No, podsetila bih ih da su njih rodile žene. I da su uvrede koje upućuju – uvrede i njihovim majkama. 
Najstrašnije od svega je što se na uvrede i pozive na nasilje nije oglasila nijedna NVO veštica, nije se oglasila ni neka ekipa feminiskinja. One sa uživanjem prate ponižavanja i torturu koja je upućena političkim neistomišljenicima, ili osobama koje profesionalno rade svoj posao novinara. Ako su aktiviskinje subotnjih protesta navikle da ih osovljavaju kurvama i fuksama – ko sam ja da im to zamerim. Očigledno da jesu – čim ćute. Srpska desnica podseća javnost da ovaj vid komunikacije predstavlja ponašanje koje se nosi iz porodice. I upravo zato insistiramo na tradicionalnom vaspitanju gde se žena kao stub porodice poštuje. U ime Srpske desnice izvinjavam se svim glumcima, jer se Sergej Trifunović u nekim krugovima smatra glumcem. Ipak nije dorastao ni da glumi pajaca. I za to je neophodan talenat.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading