Trifunović potpuno izgubio kompas: Smislio nove uvrede za novinarku Srpskog telegrafa!

Autor: Republika

Vesti

23.01.2019

12:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sergej Trifunović, lider Đilasovog Saveza za Srbiju i jedan od pretendenata za mesto prvog čoveka PSG, nastavio je još prljavije da vređa novinarku Srpskog telegrafa Ivane Žigić.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Sergej Trifunović

Podsetimo, Trifunović je Žigićevu najpre nazvao kurvom kada ga je pitala za komentar povodom jedne od tema o kojoj je pisala tekst, a onda se "izvinio svim kurvama što ih je uporedio sa novinarkom".

Tim povodom organizovana je konferencija za medije Srpskog telegrafa na kojoj je prisustvovala i uvređena novinarka, koja će podneti krivičnu tužbu protiv propalog glumca, a sada huligana i najglasnijeg zagovornika rušenja poretka u Srbiji.

Umesto da se izvini, Trifunović je otišao korak dalje, rekavši da je Ivanu Žigić trebalo da nazove "ustaškom kurvom":

- Ministarstvo kulture osudilo je nazivanje kurvom radnice ST od strane Sergeja Trifunovića. Nije ih žacnulo kad su poslanicu Aleksandru Jerkov, nazivali ustaškom kurvom. Nisam dakle bio politički korektan. Trebalo je da nazovem Žigićku ustaškom kurvom. Shvatam - tvitnuo je Sergej.

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (42)

Loading
Mica

23.01.2019 13:11

Ovaj covek kao da samo sedi i smislja uvrede.

Nada

23.01.2019 13:20

Dakle mera za ovoga ne postoji!! Ne pomaze tu ni obrazovanje, ni politicka ostrascenost. on nema domaće kućno vaspitanje

Anja

23.01.2019 13:24

Čovek je zreo za instituciono zbrinjvanje.

Ceca

23.01.2019 13:26

Ima li kraja Segrejevim uvredama , pitam se bas?