OPOZICIONA SAPUNICA: Janković i Radulović zaratili sa Belim

Autor: Tanjug

Vesti

17.08.2017

16:54 >> 16:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lideri dva opoziciona pokreta Saša Janković i Saša Radulović poručili su Luki Maksimoviću da prestane da sve političare stavlja u isti koš.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ/Tanjug
Udario tuk na luk: Saša Janković, Luka Maksimović i Saša Radulović

Bivši predsednički kandidat Maksimović, poznat kao Ljubiša Preletačević Beli, upitao je na Tviteru kolege iz opozicije, koje je uz navodnike nazvao "ozbiljnim" političarima, oko čega ne mogu da se dogovore i poručio da postoji mogućnost da ako ne bude dogovora, "ponovo uleti sam na teren i krlja sve redom".

Janković je na njegov niz tvitova odgovorio da Maksimović "tako 'krlja' veru da je u Srbiji išta moguće, da nisu svi isti". 

- Beli listić na steroidima, svesno ili ne, jeste li? - upitao ga je Janković na Tviteru. 

Radulović je bio oštriji i dodao da se Maksimović "pravi blesav" i da "kao ne zna šta je bilo". 

- Pa bi da nas sve stavi u isti koš. Malo neiskreno. Kolega. Ne možeš se samo praviti nevešt i kao ne razumeš. I pričati da su svi isti - naveo je Radulović. 

Lider pokreta Dosta je bilo je dodao da Maksimović "ima broj telefona", ali da mu je "draže ovako", a zatim je zatražio da se izjasni šta bi radio kao gradonačelnik. 

- Da kaže bilo šta na bilo koju temu. O principima, programu, ljudima. Nešto? - napisao je Radulović i pozvao "dragog Luku" da umesto što javno proziva kaže sa kim bi se on dogovarao i oko čega. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading