Predsednik Palaua: Srbi, dođite kod nas da plivate sa ajkulama

Autor: mediji, Republika

Vesti

21.01.2019

19:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Palaua Tomi Remenges, koji je danas boravio u poseti Beogradu, na simpatičan način rekao je i da su građani Srbije dobrodošli u Palau, pozivajući ih da plivaju sa ajkulama.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Remenges i Vučić

- Srećan sam što sam ovde i želeo bih da prenesem poziv ne samo vladi, nego i ljudima u Srbiji da dođu u naš deo sveta, da dođu da plivaju sa ajkulama. Ajkule su vegetarijanci, neće napasti ljude u našem delu sveta. Samo u Kaliforniji se to dešava, kod nas ne... - rekao je predsednik te pacifičke zemlje.

Remenges se danas sastao sa državnim vrhom Srbije - predsednikom države, predsednicama vlade i parlamenta i šefom diplomatije.

Na zajedničkoj konferenciji za novinare predsednik Palaua uručio je ministru spoljnih poslova Srbije Ivici Dačiću diplomatsku notu u kojoj se navodi da ta zemlja, koja je nezavisnost Kosova priznala 2009. godine, suspenduje sve prethodne odluke ili izjave u vezi sa statusom Kosova i Metohije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading