"Protesti u Beogradu usmereni ka rušenju Srbije i slabe međunarodnu poziciju zemlje"

Autor:

Vesti

15.01.2019

10:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Protesti u Beogradu slabe međunarodnu poziciju Srbije i to Srbi sa Kosova i Metohije ne mogu da razumeju, a naročito ove koji su posvećeni godišnjici smrti Olivera Ivanovića", izjavio je član predsedništva SNS Goran Vesić i ocenio da su protesti upereni ka rušenju Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Goran Vesić

- Proteste u Beogradu najavio je Ramuš Haradinaj, isti ovaj čovek koji je odbio Stejt department. To je činjenica koju niko ne može da pobije - rekao je Vesić gostujući na TV Studio B.

On smatra da su protesti upereni ka rušenju Srbije i da nikome ne odgovara jaka Srbija, ni velikim silama, ni drugim zemljama u regionu. 


- Ne odgovara im Srbija, koja kao što vidite, može da se izbori da Stejt department pritisne vlasti u Prištini da promene neku svoju odluku. Njima ne treba Srbija u kojoj predsednik Vučić svaki dan otvara novu fabriku. Dragan Ðilas preti tim investitorima i on ih odbija da dođu jer mu nije važno što time odbija i nova radna mesta jer mu do naroda i nije stalo - kazao je Vesić.



Prema njegovim rečima to je pokušaj da Vlada Srbije ne bude dovoljno jaka i da ne može sa punim elanom i kapacitetom da brani interes Srbije kada su u pitanju pregovori za Kosovo i Metohiju.

Vesić je dodao da među demonstrantima ima puno ljudi koji su nezadovoljni i da imaju neki objektivan razlog zašto su došli na protest jer sve u društvu, kaže, nije idealno i takve ljude treba razumeti i poslušati. 

- Te ljude zloupotrebljava šačica. Ðilas, Jeremić i ekipa koji na taj način ruše sopstvenu zemlju i budućnost svoje zemlje - naveo je Vesić. 

Ističe da opozicija nema rešenja za društvene probleme kao što su nezaposlenost i KiM i da se zato oni nadaju da će Vučić završiti svoju političku karijeru na KiM, a pritom ih, kaže, ne interesuje koliko će to srpskih glava da košta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (46)

Loading
lolo

15.01.2019 10:32

Opozicija je stvarno na ivici ponora, stvarno niko sa njima ne zeli da saradjuje.

star

15.01.2019 10:33

Protesti u beogradu u organizaciji opozicije ne mogu ništa dobro doneti Srbiji na međunarodnom planu i sigurno da su upereni ka rušenju Srbije.

Lekicka

15.01.2019 10:35

Opozicija zeli da destabilizuje Srbiju, ali nece uspeti u toj nameri.

davor

15.01.2019 10:37

Protesti samo stete Srbiji, zar ne vide da ih narod nikada nece podrzati i nece proci ni cenzus.