ĐILASOVCI PONOVO SPREMAJU HAOS! DOŠLI ISPRED 29. NOVEMBRA: "Majdanci" zahtevaju oslobađanje huligana koji su rušili grad

Autor:

Vesti

25.12.2023

19:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponovo hoće da izazovu haos.

ĐILASOVCI PONOVO SPREMAJU HAOS! DOŠLI ISPRED 29. NOVEMBRA: "Majdanci" zahtevaju oslobađanje huligana koji su rušili grad

Foto: ST/Dragan Kadić

Učesnici osmog protesta pod nazivom "Srbija protiv nasilja", koje predvodi istoimena izborna lista Dragana Đilasa su, nakon okupljanja kod zgrade Republičke izborne komisije, došli ispred Policijske uprave za Grad Beograd odnosno stanice 29. novembar. Oni, kako su rekli opozicioni lideri, zahtevaju oslobađanje svih onih koji su sinoć uhapšeni zbog demoliranja Starog dvora.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Dragan Đilas

Među njima je i gorespomenuti lider Stranke slobode i pravde koji, uprkos činjenici da su njegovi sledbenici prošle večeri demolirali zgradu Skupštine grada Beograda, ne skida kez sa lica.

Foto: Republika

Aleksandar Jovanović Ćuta

Đilas, doduše, nije jedini opozicionar čija pojava privlači pažnju budući da je Aleksandar Jovanović Ćuta na skup došao otkopčanog šlica.

Podsetimo, demonstranti koje su predvodili poslanici sa liste Srbija protiv nasilja provalili su sinoć ulazna vrata i pokušali da upadnu u Stari dvor. Unutra ih je sačekala policija sa opremom za razbijanje demonstracija.

Nakon višečasovnog demoliranja prozora i fasade zgrade Skupštine grada Beograda, pripadnici Žandarmerije su rasterali okupljene demonstrante, nakon čega su i uhapsili njih 30.

Ta hapšenja su, po rečima predvodnika današnjeg protesta, povod za odlazak do policijske stanice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (32)

Loading
Mavros

25.12.2023 20:05

Kako sada, pa zar nisu u pitanju. kako su rekli, Vučićevi hulligani koji su ubačeni. Kako sada da se traži njihovo oslobađanje. Ali tako izgleda kada proteste organizuju mentalno nestabilne osobe.

Ana

25.12.2023 20:07

Zahtevati oslobađanje prestupnika i nasilnika koji su rušili sve pred sobom!

Zoi

25.12.2023 20:09

Kakav vodja takvi i ovi ludaci iza njega, sram vas bilo

Dragana

25.12.2023 20:09

Dokle ćemo trpeti ove klošare koji nam blokiraju grad?U zatvor sa njima.