KO JE TA MARKANTNA ŽENA ZBOG KOJE JE SVIMA ZASTAO DAH, ČAK I ANI BRNABIĆ! Muzički virtuoz koji je zarad boljeg sutra zašao u političke vode - crnka zbog koje je svima podivljala mašta!

Autor: S.B.

Vesti

18.12.2023

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubicin život dobija novu dimenziju s obzirom na njeno nedavno članstvo u Srpskoj naprednoj stranci.

KO JE TA MARKANTNA ŽENA ZBOG KOJE JE SVIMA ZASTAO DAH, ČAK I ANI BRNABIĆ! Muzički virtuoz koji je zarad boljeg sutra zašao u političke vode - crnka zbog koje je svima podivljala mašta!

Foto: ST/Nemanja Pančić

U trеnutku izbornog trijumfa Srpske napredne stranke (SNS), pažnju javnosti nije samo privukla politička pobeda, već i intrigantna pojava crnokose dame koja je stajala uz premijerku Anu Brnabić tokom njenog obraćanja. Njeno ime - Ljubica Vraneš, solista Beogradske opere, koja je krajem novembra pristupila SNS, odmah je postala predmet interesovanja.

Diplomirala je na Fakultetu muzičke umetnosti u Beogradu i stekla titulu magistra na istom fakultetu. Osvojila je prvu nagradu, kao i nagradu za najboljeg mecosoprana na takmičenju "Nikola Cvejić“, koje joj je dodelila profesorka Biserka Cvejić.

Takođe, istakla se i osvajanjem prve nagrade na međunarodnom takmičenju "Petar Konjović“. Njena muzička karijera često se vezuje za ansamble kao što su operski studio Narodnog pozorišta i operski studio "Borislav Popović“.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Ljubica Vraneš je član operskog ansambla Narodnog pozorišta u Beogradu, gde je ostvarila niz zapaženih uloga, uključujući i naslovnu ulogu u operi "Karmen". Njeno umetničko izražavanje naišlo je na pozitivan odjek, a osvajanjem nagrade "Oskar Danon", Ljubica je dodatno potvrdila svoj status u svetu opere.

Međutim, Ljubicin život dobija novu dimenziju s obzirom na njeno nedavno članstvo u Srpskoj naprednoj stranci.

Njena pojava na izbornoj bini izazvala je različite reakcije, ne samo zbog političke podrške koju pruža, već i zbog zapaženog stila i šarma koji je dodatno naglašen markantnim šalom oko vrata.

 

 

U intervjuima je isticala svoju strast prema operi, posebno ulozi Karmen, koju je opisala kao "san svake operske pevačice". Njen prelazak u političke vode izazvao je različite spekulacije i interesovanje javnosti da sazna kako će se Ljubica Vraneš kao umetnica uklopiti u dinamičan svet politike.

Njen prelazak iz sveta umetnosti u politički arenu otvara pitanja o motivima iza ovog koraka i kakvu ulogu će odigrati unutar stranke. Uzduž i popreko, Ljubica Vraneš postaje ime o kojem će se nastaviti pričati, kako zbog svoje muzičke karijere, tako i zbog novog koraka koji je napravila u političkom domenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (4)

Loading
Pitam

18.12.2023 21:14

A sta ce tu debeli Dodik? Valjda dopratio svoje iz BIH na glasanje?

Raxxx

18.12.2023 22:21

Ani Brnabić je sigurno zastao (ne)samo dah

Srbin

19.12.2023 08:28

Malo bolesno zar ne ani brnabic zastao dah sta vi promovisete sramota

Max

19.12.2023 11:26

Ma to je Mortiša Adams bre.