OMILJENI PREDMETI MU BILI FIZIČKO, GEOGRAFIJA I ISTORIJA! Predsednik Vučić odgovarao na pitanja na TikToku! EVO I KOJE MU JE OMILJENO ŠAHOVSKO OTVARANJE! (VIDEO)

Autor:

Vesti

04.12.2023

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na pitanje šta misli da je potrebno uraditi za mlade, osim studentskih kartica, Vučić ističe da je važno da se ljudima pruži prilika za posao.

OMILJENI PREDMETI MU BILI FIZIČKO, GEOGRAFIJA I ISTORIJA! Predsednik Vučić odgovarao na pitanja na TikToku! EVO I KOJE MU JE OMILJENO ŠAHOVSKO OTVARANJE! (VIDEO)

Foto: TV Pink/printscreen

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovarao je na pitanja svojih pratilaca na TikToku, otkrivajući neke zanimljive detalje o sebi.

 

 

Kako kaže, omiljeni predmeti u školi su mu bili fizičko, geografija i istorija. Na fakultetu, ističe da su mu omiljeni predmeti bili ustavno pravo, uvod u pravo i privredno pravo.

Osim toga, otkrio je i da mu je damin gambit omiljeno otvaranje u šahu, ali da sada više voli da igra kraljev gambit.



Na pitanje šta misli da je potrebno uraditi za mlade, osim studentskih kartica, Vučić ističe da je važno da se ljudima pruži prilika za posao. Naglašava da je bitno da mladi ljudi mogu da rade, žive i da imaju budućnost u svojoj zemlji.

Takođe ističe da je važno da se pokaže da se računa na mlade ljude, te da im se pruži podrška u ostvarivanju njihovih potencijala.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (62)

Loading
Bubi

04.12.2023 21:46

Vučić na sve načine pokušava da ostvari direktnu interakciju s mladima i uvidi šta im je potrebno i koje su im sfere interesovanja!

Darija

04.12.2023 21:48

Vučić je jedan intelektualac, retko ko može da mu stane na crtu.

Slavica

04.12.2023 21:50

Tako je, nakon završetka studija da mogu idmah da nađu posao u svojoj struci.

Maja

04.12.2023 21:53

Zanimljivo, mladima je ovo sigurno više nego interesantno