VELIKI SKANDAL TRESE AMERIČKI SENAT: Lobirao za lažnu državu Kosovo, udarao na Srbiju i Vučića, a sada je ISPLIVALA ISTINA NA VIDELO! (FOTO)

Autor:

Vesti

21.09.2023

09:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Senator Bob Menendez izazvao je pažnju naše javnosti neumornim laganjem o predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, kao i lobiranjem za lažnu državu Kosovo.

VELIKI SKANDAL TRESE AMERIČKI SENAT: Lobirao za lažnu državu Kosovo, udarao na Srbiju i Vučića, a sada je ISPLIVALA ISTINA NA VIDELO! (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs, Tanjug/Jadranka Ilić

Međutim, sada se našao u centru skandala, jer je, kako javljaju američki mediji, primio mito kako bi pomogao u istrazi kriminalnog slučaja, i to u zlatnim polugama.

Republika

Foto: Printscreen/Twitter

 

Menendez je, inače, ranije govorio kako niko iz međunarodne zajednice ne vrši pritisak na Srbiju, već na tzv. Kosovo.

Republika

Foto: Printscreen/Twitter

 

- Ne vidim da ima ravnopravnih učesnika u ovom procesu. Vučić jedno govori pred srpskim narodom, a drugo pred međunarodnom zajednicom. Ono što ja vidim je pritisak na Kosovo za formiranje Asocijacije, ali pritisak na Srbiju nema. Ako Srbija želi da se integriše u EU, mora da se odvoji od Putina - kazao je.

On je takođe tražio i da Sjedinjene Američke Države uvedu sankcije Srbiji, a povezivao je predsednika sa krimi bandama.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (40)

Loading
Slavka

21.09.2023 09:18

Prodavajuči sebe prodao je sve ono što predstavlja a sada je istina isplivala na videlo. Pohlepa je čudo i čini od ljudi zlo.

Nina

21.09.2023 09:21

Istina se ne da sakriti, ma koliko god neko to pokusavao.

Zora

21.09.2023 09:23

Istina se ne moze sakriti, jer uvek pronadje svoj put.

Nikola

21.09.2023 09:31

Teroristička vlast u Prištini ruku pod ruku sa korumpiranim senatorima želi da naruši teritorijalni integritet i suverenitet Srbije.