SNAŽNA PORUKA PREDSEDNIKA IZ VELIKIH RADINACA: "Vreme progona srpskog naroda je davno prošlo! Srbija štiti svoje građane"

Autor:

Vesti

29.08.2023

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vi ste zaslužili više... ovo je za sve što ste uradili za Velike Radince i za Srbiju - rekao je sveštenik

SNAŽNA PORUKA PREDSEDNIKA IZ VELIKIH RADINACA: "Vreme progona srpskog naroda je davno prošlo! Srbija štiti svoje građane"

Foto: Printscreen

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je u Velike Radince kod Sremske Mitrovice gde ga je sačekao veliki broj meštana.

Oni su zahvalni predsedniku Vučiću na putu koji je izgrađen i koji je od velike važnosti za njihovo mesto.

Predsednik Srbije obišao je najpre crkvu, gde je dobio na poklon ikonu i dukat od sveštenika.

Republika

Foto: Printscreen

 

- Vi ste zaslužili više, ali su moje mogućnosti takve. Ovo je za sve što ste uradili za Velike Radince i za Srbiju. Molimo se Bogu za vas i za vašu porodicu - rekao je sveštenik Vučiću.

Obraćanje okupljenim građanima

- Hvala vam što sam ovde. Hvala vam na dobrodošlici i ljubavi prema svojoj zemlji. Meni je žao što ste morali da čekate 50 godina da imate pristojan put, ali mi je otac Dušan ukazao na to šta još moramo da uradimo - izjavio je on.

- Za mesec dana otvaramo auto-put Ruma - Šabac. Nećete više morati da prolazite kroz Jarak i Hrkovce, da gubite vreme kroz naseljena mesta. To smo uspeli zato što smo bili disciplinovani. Kad smo uvodili teške mere, ljudi su znali da kada je organizam bolestan da samo teškim merama i reformama zemlju možete da izvadite iz krize - rekao je on i dodao da nam je potrebno da dalje razvijamo ekonomiju i da dovodimo investitore.

"Nisu laka vremena zbog situacije u svetu"

Predsednik je rekao da nisu laka vremena zbog situacije u svetu.

Foto: Printscreen

 

- Imate svetski rat, a mi smo jedina evropska zemlja koja nije uvela sankcije Rusiji. Niko ništa ne može da izveze, niko ništa ne može da uveze na normalan način. Sve je skuplje, svi energentni su skuplji. Pogledajte koliko preduzeća na zapadu propada zbog cena energenata, a svi se prave kao da je sve u redu - rekao je Vučić.

Istakao je da i u našoj zemlji postoji mnogi koji bi želeli da Srbija bude pritisnuta i da ne može da vodi svoju politiku.

Nama je, kazao je, bitno da nastavimo da budemo samostalni, da znamo šta je to što činimo na EU putu. 

- 510.000 imamo formalno više zaposlenih ljudi. Za dva dana povećavaju se plate u prosveti, medicinskim sestrama. Onda u januaru ide kumulativno povećanje, imamo visok minimalac - rekao je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (29)

Loading
Duca

29.08.2023 18:22

Poseta predsednika Vučića očigledno je izazvala veliko interesovanje meštana, zbog infrastrukturnih projekata i puta koji je izgrađen u tom regionu, što je za njih veoma značajno.

As

29.08.2023 18:30

Gradjani su zahvalni na rekonstruisanom putu. Radinci su zadovoljni

Milos

29.08.2023 18:31

Srbija se gradi i obnavlja na svakom koraku.

goga

29.08.2023 18:32

Verujemo da će predsednik Vučić biti dočekan baš onako kako i treba jer znamo da ga narod jako voli.