SNAŽNA PORUKA VUČIĆA BOŠNJACIMA: Srbi sa njima žele mnogo više od prijateljstva! (FOTO)

Autor:

Vesti

31.07.2023

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa predstavnicima Bošnjaka u Priboju i muftijom Mevludom Dudićem razgovarao sam o njihovim problemima i potrebama, ali i načinima kako da u ovim nelakim vremenima ostanemo jedinstveni, naglasio je Vučić,

SNAŽNA PORUKA VUČIĆA BOŠNJACIMA: Srbi sa njima žele mnogo više od prijateljstva! (FOTO)

Foto: TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas u razgovoru sa predstavnicima bošnjačke zajednice u Priboju da je njegova poruka Bošnjacima da Srbi sa njima žele mnogo više od prijateljstva, da žive zajedno, a ne pored njih, kao i prevazilaženje loših stvari iz prošlosti.

 

 

- Sa predstavnicima Bošnjaka u Priboju i muftijom Mevludom Dudićem razgovarao sam o njihovim problemima i potrebama, ali i načinima kako da u ovim nelakim vremenima ostanemo jedinstveni, kako da se zajedno borimo za prosperitet svih građana i guramo našu zajedničku Srbiju napred - naveo je Vučić na Instagramu buducnostsrvbijeav.

- Moja poruka Bošnjacima je da Srbi sa njima žele mnogo više od prijateljstva, da žive zajedno, a ne pored njih, kao i da žele da se prevaziđu loše stvari iz prošlosti - istakao je Vučić.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (42)

Loading
Ana

31.07.2023 14:12

Lepo je što Vučić jača odnose sa svima u okruženju, uvek se jedni drugima možemo naći u dobru i zlu, samo se nadam da će nam otvoriti i granice sa BiH i Crnom Gorom, da ne komplikujemo ulazak i izlazak u te naše susedne države.

Lena

31.07.2023 14:15

Srbi su prijateljski nastrojeni prema svima i sa Bosnjacima zelimo da bude vise od prijateljstva da se drzimo zajedno i kao jedno.

Deki

31.07.2023 14:15

Sa Bosnjacima zelimo lepu saradnju!

Tijana

31.07.2023 14:26

Lepa saradnja i prijateljski odnosi sa svima a pogotovu sa Bosnjacima moramo uvek biti tu jedni za druge i drzati se kao jedan.