VUČIĆ SA NEHAMEROM I ORBANOM U BEČU: Razmatramo sva bitna bezbednosna pitanja za našu zemlju (FOTO)

Autor:

Vesti

07.07.2023

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik učestvuje na trilateralnom Samitu Srbije, Austrije i Mađarske

VUČIĆ SA NEHAMEROM I ORBANOM U BEČU: Razmatramo sva bitna bezbednosna pitanja za našu zemlju (FOTO)

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boravi u Beču gde učestvuje na trilateralnom Samitu Srbije, Austrije i Mađarske sa saveznim kancelarom Republike Austrije Karlom Nehamerom i predsednikom Vlade Mađarske Viktorom Orbanom.

 

"Sa Karlom Nehamerom i Viktorom Orbanom razmatramo danas u Beču sva bitna bezbednosna pitanja od strateškog značaja za naše zemlje, pogotovo imajući u vidu rizike i sve veće izazove kojima smo izloženi i mi i cela Evropa. Srbija je dokazala da je snažan, pouzdan i ozbiljan partner, što ostaje i u budućnosti, spremna da preuzme deo tereta i efikasno obavi svoj deo posla. Naravno, razgovaraćemo i o #EU putu Srbije, energetskoj bezbednosti i jačanju saradnje na svim poljima. U vremenima opšteg nepoverenja, kada su mnoga savezništva stavljena na probu, Srbija nastavlja da neguje partnerstva i prijateljstva sa ozbiljnim državama, čime snaži svoje pozicije i ugled na međunarodnoj političkoj sceni", napisao je predsednik na Instagramu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (44)

Loading
Mico

07.07.2023 12:16

Pratimo nove vesti. Bice ovo sastanak od znacaja za nas.

Pravnica

07.07.2023 12:16

žan sastanak koji se u glavnom gradu Austrije održava, značajan je za našu državu i doprineće još boljem povezivanju i saradnji sa Mađarskom i Austrijom.

Marta

07.07.2023 12:17

Svakodnevna borba za mir I stabilnost našeg naroda na KIM.

Tijana

07.07.2023 12:18

Bitno je raditi na saradnji sa ozbiljnim drzavama i pokazati da Srbija moze da bude dobar partner, zelimo puno srece Vucicu danas u Becu.