ISTA MATRICA, ISTI IGRAČI, ISTI MEDIJI: Džihić prvi kad god zatreba međunarodna promocija blaćenja Srbije, sada poziva na PROTESTE!

Autor:

Vesti

19.05.2023

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na usluzi istoj politici i istim ciljevima usmeren protiv Srbije kad god zatreba, profesor Vedran Džihić ponovo u dobro poznatoj ulozi međunarodnog promotera opozicije.

ISTA MATRICA, ISTI IGRAČI, ISTI MEDIJI: Džihić prvi kad god zatreba međunarodna promocija blaćenja Srbije, sada poziva na PROTESTE!

Foto: printscreen

Ista matrica, isti mediji, isti igraci spolja i naravno ista politika koju promovišu!

Profesor Vedran Džihić, jedan je od najvećih promotera teze da su Srbi počinili genocid, a kako možemo videti, javlja se kad god zatreba međunarodna promocija onima koji blokiraju Gazelu i državne institucije.

Tako je Džihić bio i više nego aktivan 2021. godine, kada je ceo svet pokušavao da uveri u to da je režim u strahu, tada je aktivno komentarisao proteste.

Foto: Printscreen/Nova S

 

- Profesor iz Srbije: Užasne slike iz Srbije obilaze svet, režim je u strahu - naslov je u tekstu Nove S, razume se, tajkunskog medija naklonjenog opoziciji, i to 2021. godine.

Da ne znamo da je drugo vreme, rekli bismo da Džihić govori o istoj stvari, jer je po dobro oprobanom receptu zagovornik stare matrice i iste politike, koja radi na tome da sruši trenutnu vlast.

Tako Džihić sada govori za inostrane medije, a promoviše isto i o tome obaveštava svoje pratioce na Tviteru.

 

 

Danas će stotine hiljada protestovati za slobodnu Srbiju bez nasilja. Režim Vučića postaje tvrdoglav, kleveta opoziciju i poziva na kontraproteste 26. maja. Ima li obračuna u Srbiji? - navodi Džihić na Tviteru uz link teksta sa nemačkog portala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading