TEKST JE UŽASAN, GROZAN, BESTIDAN! Vučić raskrinkao tajkunske medije: UDARNE REČI!

Autor:

Vesti

07.04.2023

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je pisanje tajkunskog Danasa u tekstu u kojem je opravdano bombardovanje zgrade RTS 1999. godine.

TEKST JE UŽASAN, GROZAN, BESTIDAN! Vučić raskrinkao tajkunske medije: UDARNE REČI!

Foto: Nemana Pancic

- Tekst je užasan, grozan, bestidan. Ali, dobro je da takvi tekstovi postoje. Da ljudi vide sa kim imaju posla - rekao je predsednik Srbije.

Vučić je rekao da je rekao da je "on kriv" jer niko iz vlasti nije reagovao na taj tekst.

- Niko nikom neće da se zamera, ja sam jedina budala koja se bori za principe. Tekst je besraman, takvi misle da zaslužuju poverenje građanja a pravdaju bombardovanje. Ne mislim da bilo ko treba da sprečava takve tekstove, samo treba da naiđu na adekvatnu ocenu. Nažalost, ja nisam bio u zemlji, nije me niko ni pitao - dodao je Vučić.

O Vučićeviću

Od svih tih koji su izloženi tobož pritiscima, u zatvoru završio jedino Vučićević. Postigao je još jednu stvar, pokazao da su u laži kratke noge. U stvari su ugroženi sve vreme oni koji nisu kukali. Za novinare treba da se dekriminalizuje uvreda - naveo je predsednik Srbije komentarišući slučaj vlasnika Informera.

O naslovnim stranma tajkunskih medija

Predsednik Srbije prokomentarisao je i činjenicu da je najčešće bio na naslovnim stranicama tajkunskih medija.

- Ja sam mislio da se šalim, al ispada stvarno, oni ako ne stave Vučića na naslovnu stranu, oni ne mogu da prodaju tih 3.500, 4.000 primeraka - istakao je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (90)

Loading
Darko

07.04.2023 14:38

Treba da ih je sramota.

Sasa

07.04.2023 14:39

Ovo je strasno. Pokazali su svoje pravo lice.

Ana

07.04.2023 14:39

Tužno je da list Danasa piše i traži opravdanost za dela bombardovanja iz 1999.godine, strašan način opozicije pa privuče pažnju čitalaca i poveća tiraž.

Marko

07.04.2023 14:40

Neka je raskrinkao, šta oni znaju samo izmišljaju.