ONI LAŽU KAKO ZINU! Marinika i N1 ponovo uhvaćeni u širenju neistina: EVO O ČEMU SE RADI!

Autor: Republika

Vesti

23.02.2023

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinika Tepić, potpredsednica Stranke slobode i pravde i njeni pajtosi sa tajkunskih televizija uhvaćeni su u masnoj laži, otkriva Republika.

ONI LAŽU KAKO ZINU! Marinika i N1 ponovo uhvaćeni u širenju neistina: EVO O ČEMU SE RADI!

Foto: Tanjug/TANJA VALIČ

Naime, Tepićeva, koja je do sada ostala upamćena po brojnim neistinama, među kojima se izdvaja ona o kokoškama iz Morovića, oglasila se povodom slučaja EPS i hapšenja 6 osoba za koje se sumnja da su učestvovale u malverzacijama teškim 7,5 miliona dolara.

- Upravo je smenjena tužiteljka VJT koja godinu dana priprema slučaj EPS i po čijem nalogu je juče uhapšeno 6 lica! Nisu joj dozvolili ni da ih sasluša! Zašto je sklonjena da ovo NE završi? Tako manipulišu predmetima i padaju u vodu dajući ih nekom ko neće postaviti prava pitanja? - napisala je Tepićeva na Tviteru a njene reči brže bolje potrčala je da prenese tajkunska televizija N1.

Međutim, kako Republika saznaje, predmet o kojem je reč je formiran, vodi ga Brankica Marić, šef borbe protiv korupcije, saslušanja su u toku, i za očekivati je da će uskoro biti podnet i predlog za pritvor.

Uz to, prema našim saznanjima, tužiteljka je o kojoj je reč premeštena je na sopstveni zahtev.

Ovim povodom se oglasilo i Više javno tužilaštvo u Beogradu, čije saopštenje prenosimo u celosti:

"Više javno tužilaštvo u Beogradu obaveštava javnost da su netačne informacije koje su se danas pojavile u medijima da je zamenica Višeg javnog tužilastva u Beogradu Bojana Savović "smenjena" i da joj je "oduzet" predmet u vezi sa zloupotrebama u EPS-u.

Tačno je da je Savović redovnom izmenom godišnjeg rasporeda, a po sopstvenoj ranije izraženoj želji, prebačena iz Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije u Odeljenje za opšti kriminal.

Pored pomenute zamenice, još jedna zamenica javnog tužioca je iz Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije prebačena je u Odeljenje za opšti kriminal, dok je treća zamenica iz Odeljenja za opšti kriminal prebačena u Odeljenje za maloletnike.

Napominjemo da je realizacija krivičnog predmeta "EPS" i hapšenje osumnjičenih izvršena po nalogu Višeg javnog tužioca u Beogradu Nenada Stefanovića i prvog zamenika za suzbijanje korupcije Brankice Marić, kako bi se postupanje ubrzalo, a s obzirom da je pomenuta zamenica odugovlačila predistražni postupak.

Saslušanja osumnjičenih u tom predmetu trenutno su toku, a nakon okončanja saslušanja javnost će biti obaveštena o daljem postupanju.", navodi se u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Andra

24.02.2023 07:24

Ovaj ih prebacuje kao teniske loptice.