NE DAVIMO BEOGRAD I NJIHOVA KOALICIJA ODUVALI ĐILASA: Ne postoji mogućnost da izađemo zajedno na izbore, ignorisali ste nas kad smo to nudili

Autor:

Vesti

27.01.2022

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radomir Lazović iz koalicije "Moramo", sastavljene od organizacija "Ne davimo Beograd", "Ekološki ustanak" i "Otvorena građanska platforma Akcija", izjavio je danas da će ta koalicija na beogradskim i parlamentarnim izborima sasvim sigurno izaći samostalno.

NE DAVIMO BEOGRAD I NJIHOVA KOALICIJA ODUVALI ĐILASA: Ne postoji mogućnost da izađemo zajedno na izbore, ignorisali ste nas kad smo to nudili

Foto: ST/N. PANČIĆ

Lazović je rekao da ne postoji mogućnost da koalicija "Moramo" nastupi na zajedničkoj listi s Ujedinjenom opozicijom Srbije, koju čine SSP, DS, NS i PSG.

Komentarišući nedavnu izjavu predsednika Stranke slobode i pravde (SSP) Dragana Đilasa da bi bilo dobro da Ujedinjena opozicije Srbije i koalicija "Moramo" nastupe na zajedničkoj listi na parlamentarnim izborima, Lazović je podsetio da je Ne davimo Beograd još prošlog septembra dostavio predsedniku SSP-a predlog sporazuma za saradnju.

- Predložili smo nastup u više programskih kolona, koordinaciju oko kontrolora na biračkim mestima, nenapadanju i dogovor oko zajedničkog kandidata za predsednika Srbije. Međutim, taj sporazum iz nama nepoznatih razloga nije potpisan - rekao je Lazović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Pierre

27.01.2022 20:02

Svi zajedno , saka jada !!!