VREME JE DA SE SUPROSTAVIMO VELIKOSRPSKOM MONSTRUMU: Ugljanin huška ljude da protestuju, građanima Srbije poručio da im se CRNO PIŠE

Autor: Republika

Vesti

01.12.2021

15:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nalik na Vesnu Pešić koja je na Tviteru pozvala građane da se priključe nezakonitim blokadama puteva, uz opasku da "nam trebaju ljudi kao Crni da biju srpske četnike, oglasio se i lider SDA Sandžaka Sulejman Ugljanin koji je pozvao građane da se priključe protestima i "suprotstave se velikosrpskom monstrumu"

VREME JE DA SE SUPROSTAVIMO VELIKOSRPSKOM MONSTRUMU: Ugljanin huška ljude da protestuju, građanima Srbije poručio da im se CRNO PIŠE

Foto: Printscreen

Građani su "konačno odlučili da se suprostave mostrumu koji se zove velikosrpska politika, a koji predviđa da istrebi sve koji se sa njima ne slažu".

- Čitavim bićem podržavamo proteste građana širom Srbije, jer narod može sve, a ovo je u skladu sa Ustavom zemlje. Ovo je u skladu sa izbornim zakonima, jer je vlast obećala jedno, a bori se za drugo - rekao je lider SDA Sandžaka.

Ugljanin je ocenio da jugoslovenska kriza "ni nakon 31 godine" još uvek nije rešena, jer kako je rekao, čelnici Srbije štite i veličaju ratne zločine i zločince.

- Ako se nastavi sa veličanjem ratnih zločinaca, onda se nama Bošnjacima u ovom velikosrpskom okruženju crno piše, ali i građanima Srbije koji protestuju, a preti im predsednik države. Crno se piše i Ženama u crnom, koje predstavljaju ljudsku savest, a kojima već drugi put za mesec dana napadaju službene prostorije - naveo je Ugljanin, a piše Beta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
Marko

01.12.2021 18:10

Ko je dao ovom izrodu Srbsko državljanstvo?

Odgovori 24 3
Saja

02.12.2021 16:15

Konačno nešto pametno da kaže i ova budala. Skroz je u pravu.