ALEKSANDAR VUČIĆ SE OBRATIO NACIJI! Važne vesti iz Predsedništva! (VIDEO)

Autor:

Vesti

06.09.2021

10:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se danas naciji preko svog Instagram profilu i objavio je snimak sa snažnom porukom.

Republika

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Predsednik Aleksandar Vučić uputio snažnu motivacionu poruku

- Snažna i ujedinjena Srbija naša je obaveza i nasušna potreba. Samo zajedno, poštujući sve razlike, možemo da obezbedimo dalji ekonomski napredak Srbije. Sve to Srbija ne može sama i potrebna joj je podrška evropskih partnera i svih drugih prijatelja sa kojima smo čuvali odnose uprkos preprekama na koje smo nailazili. Ipak, važnije od svega je naše jedinstvo i naša zajednička ljubav prema Srbiji i njenoj budućnosti - napisano je u opisu videa na Instagram profilu "Budućnost Srbije AV". 

 

- Zajedno smo sanjali i verovali u naprednu i uspešnu Srbiju, dostojnu svestkog ugleda i poštovanja. I korak po korak veliki snovi postaju velika dela, a budućnost koju smo nekada samo sanjali postaje naša sadašnjost. Sada više nego ikada moramo ostati ujedinjeni, poštovati mišljenja drugih i ne dozvoliti da naše razlike budu prepreka u oblikovanju budućnosti za našu decu, u stvaranju boljeg života za sve i u očuvanju dostojanstva i ponosa naše zemlje. Sada više nego ikada moramo nastaviti da radimo za ono u šta svi verujemo. Za snažnu Srbiju koja je pokazala da može biti prva. Za otvorenost i mir. Za jedinu zemlju koju nazivamo otadžbinom i koja od nas sada traži da budemo složni i da ostavimo sve razlike po strani - govori u video-zapisu predsednik Vučić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Iris

06.09.2021 16:34

Vučiću je uvek bila najpreča ljubav prema Srbiji i njen progres na svim aspektima.

Mile

07.09.2021 07:10

Srbija je sloznija zahvaljujuci Vucicu i hvala mu na tome.