POZNATI PITANJIMA REŠETALI TV VODITELJKU: Teško je pričati četiri sata BEZ PRESTANKA!

Autor:

Vesti

11.08.2018

05:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gde je bolje, na TV Prva ili RTS, zašto ne voli da se seća gimnazije, kako je pogrešila tezu u magistarskom radu i može li iko da zameni Tijanića neka su pitanja na koja odgovara voditeljka jutarnjeg programa na TV Prva Nataša Miljković. Na pitanje jednog sagovornika odbila je da odgovori.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Nataša Miljković

U intervjuu bez cenzure Srpskom telegrafu je ispričala kako se oseća na novom poslu, šta joj je teže od buđenja, kako se priprema za teme i da li joj je lakše voditi program ujutro ili uveče.

Živorad Žika Nikolić, TV voditelj

*Kako se osećaš u novom okruženju na Prvoj, da li ti je ugodnije nego na RTS?

- Dragi Žiko, lepo je biti na novom početku. Mislim da me razumeš, kao useljenje u nov stan, vožnja novim automobilom, sve je tu, ali sasvim drugačije je i miriše na novo. Volela bih da je i tebi tako.

Darko Glišić, predsednik GO SNS

*S obzirom na to da si magistrirala na temu "Politika sile u međunarodnim odnosima", a gledaocima reč sila nikako ne ide uz tvoje ime, otkud izbor baš te teme?

- Bilo je to pre 15 godina, moj mentor prof. Radoslav Stojanović predložio mi je nekoliko tema, a izabrala sam silu jer je baš tada Amerika napala Irak i u celom svetu, kod običnog naroda, postojali su i strah i protivljenje toj akciji. Kad sam pisala taj rad, verovala sam da je blizu čas kad će saradnja zameniti rat, kad će sila postati isključivo meka sila. Teza mi je bila pogrešna, ali tema se pokazala kao večna.

Foto: Tanjug

Mladen Šarčević, ministar prosvete

*Da li Prva mora da mrzi vlast i kad treba i kad ne treba?

- Mogu samo da odbijem da verujem da ste, poštovani ministre, postavili ovakvo pitanje. Ne ide mi mržnja uz vas.

Gordan Kičić, glumac

*Kako se sećaš dana iz Pete beogradske gimnazije?

- Pubertet u meni, a rat oko mene. Baš i nemam neke uspomene da im se vratim.

Toplica Spasojević, vlasnik "ITM grupe"

*Da li je teže voditi emisiju u kojoj se obrađuje jedna tema dubinski, poput onih koje ste vodili na RTS, ili je teže voditi jutarnji program u kom se teme ne obrađuju baš do tančina, ali ih je zato širok spektar svaki dan?

- Poštovani Toplice, i ja se to isto pitam. Mislim da je teže ovako leteti s teme na temu iz dana u dan. Ja sam štreber i volim da se svemu posvetim akademski, a vremena nema. Kada bi bar dan duže trajao. Ili makar noć.

Foto: Starsport

Slavoljub Srnić, fudbaler Crvene zvezde

*Pošto mene mrzi da ustajem i u 10 ujutru, moram da vas pitam da li vam teško pada rano buđenje?

- Buđenje je najmanji problem. Treba pričati četiri sata bez prestanka.

Vujadin Savić, fudbaler Crvene zvezde

*Kao neko ko je prošao Tijanićevu školu novinarstva, da li vidite bilo koga ko bi mogao da ga nasledi?

- Tijanić je imao znanje, imao je dar da prepozna mlade novinare i TV lica i, ono što je najvažnije, nije bio cicija. Delio je sa nama tajne ovog lepog zanata, hteo da budemo bolji, a kad mi nismo bili bolji, to je bila bitka u kojoj stradaju sve naše sujete i umišljenosti da baš sve znamo tako zeleni i mladi. Svakako da u redakcijama danas sede ljudi koji znaju, koji umeju da prepoznaju i koji umeju da znanje daju, samo se nadam da postoji bar jedan čovek koji ima sve te tri osobine zajedno.

Foto: www.facebook.com/Verica Rakocevic Kuzmancevic

Verica Rakočević, modna kreatorka

*Koliko je teško u današnje vreme biti pametna i uspešna, a pritom lepa žena?

- Draga Verice, hvala ti. Teško je, kao prvo, biti žena. Natovarene obavezama, neshvaćene, potcenjene, maltretirane, same. Uspešnima, kako god da shvatimo taj pojam, ipak je malo lakše.

Maja Marijana, pevačica

*Da li si svesna svog seksepila?

- Ha-ha-ha... Kad me tako pitate, moram malo da razmislim na tu temu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading