POZNATI PITANJIMA REŠETALI VOĐU RADIKALA: Fili sam oteo 1.000 evra

Autor: Tanja KOVAČEVIĆ

Vesti

16.12.2017

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Advokat Toma Fila ostao je bez 1.000 evra jer je pričao da je Vojislav Šešelj deblji od njega. Lider radikala Vojislav Šešelj ispričao je za Srpski telegraf kako je od čuvenog branioca u Hagu oteo novac, otkrio je i da je vrhunski golgeter koji je mogao sa pola terena da da gol, ali i da se kaje što Aleksandru Vučiću nije dao titulu četničkog vojvode.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Vojislav Šešelj

Vladimir Kecmanović, pisac

* Može li se globalna konstelacija u skorije vreme promeni u našu korist?

- To je moguće. Preduslov je da se država okrene ka Rusiji, da se okane politike sedenja na dve stolice. Uz to, uveren sam da će nova Trampova politika postajati sve dominantnija, što će doprineti i uspostavljanju boljeg odnosa sa Rusijom. Sve to može da bude u našu korist uz jaču ulogu Rusije na ovim prostorima.

Mogao sam odlično da nanišanim i da sa pola terena dam gol

Jova Radovanović, komičar

*Zašto nisi postao voditelj u vreme kad si mogao?

- Ih, šta sam sve mogao da budem, pa nisam! Recimo, mogao sam da budem Rudolf Valentino (Italijan, najveća zvezda nemog filma i prvi muški seks-simbol Holivuda, popularni latinski ljubavnik 20. veka, prim. nov.). Ipak, opredelio sam se za karijeru naučnika, za pravo i politiku.

Foto: ST/N. PANČIĆ

Ivan Ćurković, počasni predsednik FK Partizan

*Da li ste nekada igrali fudbal?

- Jesam kao dečak. Golman nikada nisam bio, ali jesam bio odličan strelac. Mogao sam odlično da nanišanim i da sa pola terena dam gol. Poslednji put sam fudbal igrao u Hagu. Bio sam ubitačan za davanje golova.

Zoran Gajić, predsednik OSS

* Šta će biti sa nama Srbima?

- Biće dobro ako stanemo uz majku Rusiju. Kao što je patrijarh Irinej rekao, treba da naš čamac vežemo za brod Rusije i sve će biti dobro.

Razbojničke sklonosti imao sam samo u Hagu prema advokatima

Bogdan Obradović, potpredsednik OKS

* Koju hranu najviše volite da jedete?

- Prirodnu hranu. Svinjetinu i piletinu ako su ih hranili prirodno, a ne koncentratima, domaća jaja... Volim kupus i krompir i sve vrste voća.

Foto: Tanjug

Predrag Azdejković, gej-aktivista

* Kako ste reagovali na prozivke Mire Marković da ste homoseksualac?

- Nikada to nije rekla za mene. Mira Marković je za mene pričala da nisam ni Srbin ni musliman, već da sam Turčin. Šta je time htela da kaže, nikada nisam imao priliku da je pitam. Ali da sam homoseksualac nikada nije pričala.

Toma Fila, advokat

* Prošli put kad smo merili stomake iz opklade izgubio sam 1.000 evra. Da li si spreman za novi izazov, pa da vidimo ko je sada deblji?

Žao mi je što Vučiću nisam dao titulu četničkog vojvode

- E nije tako bilo. Tačno je da sam mu oteo 1.000 evra zato što je govorio da sam deblji od njega. Te razbojničke sklonosti imam samo u Hagu i to prema advokatima. Sada možemo da merimo nešto drugo umesto stomaka. Recimo, težinu mozga.

Foto: ST/E. ČONKIĆ

Velimir Ilić, Nova Srbija

* Kako objašnjavaš to što je tvoj nekadašnji prijatelj pokojni Milan Komnenić iz SPO bio uspešniji ljubavnik od tebe i skidao ti ženske?

- Komnenić nikada nije bio moj prijatelj, a posle smrti otkrilo se da je bio masončina. Nikada nijednu ženu ili devojku mi nije oteo ni on niti neko drugi.

Đorđe Milićević, SPS

*Naša dva odbora dogovorila su saradnju pred lokalne izbore 24. decembra u Mionici. Kakav rezultat očekujete da će ostvariti ta koalicija?

- Očekujem dobar rezultat i da na izborimo osvojimo oko 20 odsto glasova. Generalno, nemam ništa protiv koalicije sa socijalistima, ali je važno reći da lokalna pitanja i izborni nisu isto što i republički.

Borko Stefanović, Levica Srbije

*Da li biste Tomislavu Nikoliću oduzeli titulu četničkog vojvode i predali je Aleksandru Vučiću?

- Ovo je najduhovitije pitanje, baš sam se slatko nasmejao. Tomislav Nikolić, dok je bio predsednik Srbije, priželjkivao je da mu oduzmem titulu da bi on imao razloga da priča o tome. Ali nisam hteo to da uradi, nisam mu dao povod. Što se Vučića tiče, žao mi je što nisam njega proglasio za četničkog vojvodu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading