POZNATI PITANJIMA REŠETALI DUŠKA TOŠIĆA: Moja Jeca je opasna

Autor: Dražen OSTOJIĆ

Vesti

20.08.2017

15:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duško Tošić (32), reprezentativac Srbije i fudbaler turskog šampiona Bešiktaša, nikada nije voleo da bude u centru pažnje. Međutim, uspesi na terenu i brak sa folk divom Jelenom Karleušom doprineli su da se nađe na svim naslovnicama magazina kako u našoj zemlji tako i na Bosforu. Neka pitanja koja su mu poznati postavili preko Srpskog telegrafa su ga nasmejala, ali kada je bilo reči o JK ili turskom predsedniku Erdoganu - bio je vrlo ozbiljan. Tvrdi da će ostati u sportu i posle igračke karijere, a za svoju lepšu polovinu "brine" da ipak ne ode u politiku. Ukoliko Jelena postane političar, preporučuje njenim budućim kolegama da je se klone jer je "pored reči, jaka i fizički"!

Duško Tošić, fudbaler Bešiktaša

Nenad Okanović, glumac

* Kad ćeš da nam dođeš u Ljuboviju? Koliko znam, kum ti je odavde, pa nema smisla da ne dođeš...

- Ha-ha, dobro pitanje. Bio sam davno kod vas i mogu ti reći da je prelepo, Ljubovija ima dušu. Nekoliko puta posle sam se dogovarao s kumom, ali nikako da dođem. Poznato je da sam FK Drini poslao dve garniture dresova, lopte, kopačke... Dosta od mene.

Sofija Rajović, glumica

* Koji ti je omiljeni pisac i šta trenutno čitaš?

- Volim da pročitam dobru knjigu kad god imam vremena. Omiljeni su mi domaći pisci, od Andrića i Selimovića do Kapora. Upravo sam pročitao "Ko je ubio Katarinu" od Vuka Draškovića. Toplo preporučujem.

Foto: ST/V. LUKIĆ

Eva Ras, glumica

* Da li si srećan što si oženjen najlepšom ženom Balkana?

- Hvala za tako lepe reči. Jelena je prvenstveno dobar čovek, divna majka i žena koja je uz mene sve ove godine, u dobru i u zlu. Ponosan sam na nju i na sve što je postigla.

Igor Bečić, SNS

* Vaša supruga često putuje na relaciji Beograd-Istanbul. Plašite li se da je neko ne ukrade?

- Jelena je često na liniji Beograd-Istanbul. Kada ne mogu da dođem po nju na aerodrom, uzme taksi i sama dođe. Jelena ne samo da je jaka na rečima nego i fizički. Ne bih vam preporučio da se posvađate s njom, ha-ha.

Dubravka Filipovski, samostalna poslanica

* Znam da je Erdogan oduševljen vašim rezultatima u Bešiktašu, da li ste ga možda upoznali i kakav je čovek?

- Upoznao sam Erdogana pre nekoliko godina u Ankari. Delovao je vrlo prijatno. Ozbiljan igrač u još ozbiljnijim vremenima. Voli ga narod, bori se za državu, pravi je vođa. Treba imati kontrolu nad tako velikom zemljom, svaka mu čast.

Aleksandar Đurđev, Srpska liga

* Ko je od političara najvatreniji na tribinama?

- Ne bih znao da kažem, ali sve je više političara u našim klubovima. Da li je to dobro ili ne - ne interesuje me.

Ana Bekuta, pevačica

* Kad praviš žurku u Beogradu da proslavimo dobru sezonu u Bešiktašu?

- Red je, Ana, da Mrka i ti budete Jelenini i moji gosti u Istanbulu. Tamo ćemo proslaviti!

Milutin Mrkonjić, SPS

* Moja Ana i ja mnogo volimo Jelenu i tebe. Da li ćete se vas dvoje uključiti u politiku i kada?

- Vi ste naši dragi prijatelji! Jelena obožava Anu. Mene politika ne interesuje, sebe vidim u sportu i posle završetka aktivnog igranja fudbala. Međutim, Jelena je već druga priča... To me, naravno, veoma brine, jer je iskrena i neustrašiva.

Stanislav Karasi, legendarni fudbaler

* Da li razmišljaš da se više slikaš sa ženom, jer posle svake objavljene fotografije bolje igraš?

- Njene slike su uglavnom vrlo provokativne. Lakše je pobeđivati na terenu nego se izboriti sa mojom ženom!

Foto: Starsport

Boban Bajković, fudbalski golman

* Duško, da li si sada naučio Zvezdine navijačke pesme, da ne pogrešiš kada budemo išli na sever, pa da opet pevaš "grobarsku" kao jednom kad smo slavili pobedu?

- Nasmeja me ovo pitanje. Bila je jedna mala greškica ispod severa, euforija, sreća i čovek pogreši. Dobro, svi znamo da si ti najveći "delija" od svih fudbalera koji su igrali u Crvenoj zvezdi i da si mnogo puta vodio navijanje sa tribine. Biće mi čast da me naučiš da pevam neku novu pesmu. Bajko, Cigane!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading