Besplatan e-commerce servis Banca Intesa za male trgovce

Autor: Sponzorisani tekst

Vesti

18.09.2018

11:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Banca Intesa će malim trgovcima koji žele da svoje proizvode i usluge prodaju putem interneta obezbediti besplatan e-commerce servis za prihvatanje plaćanja nacionalnom Dina platnom karticom.

RepublikaFoto: Promo foto

Banka će za prvih 1.000 trgovaca koji do 31.12.2018. godine podnesu zahtev za e-commerce uslugu omogućiti besplatno kreiranje internet prodajnog mesta (web shop), održavanje web šopa i korišćenje e-commerce servisa bez naknade tokom prva tri meseca, kao i transakcije Dina karticama bez provizije tokom prvih šest meseci korišćenja servisa. Po isteku tromesečnog perioda korišćenja usluge, banka će omogućiti trgovcima da uključe plaćanja i karticama ostalih kartičarskih brendova.

- Prateći rastući trend online kupovine u našoj zemlji, želimo da pružimo podršku malim preduzećima koja svoje proizvode i usluge mogu da plasiraju na tržište putem interneta i tako im pomognemo da pokrenu nov ili unaprede postojeći biznis, snize troškove svog poslovanja i pronađu jednostavniji put do kupaca. Na ovaj način ne samo da podstičemo razvoj preduzetništva, već i doprinosimo jačanju domaće platne kartice, kao i ukupnoj digitalnoj transformaciji srpske privrede - izjavila je Draginja Đurić, predsednik Izvršnog оdbora Banca Intesa.

Foto: Promo foto

Banca Intesa je vodeća banka na tržištu Srbije u segmentu e-commerce usluga koje je u ponudu uvela još 2007. godine. Banka sarađuje sa oko 400 trgovaca koji su putem e-commerce servisa u prvoj polovini 2018. godine ostvarili promet od 3,63 milijarde dinara i gotovo 874.000 transakcija, što predstavlja rast od 48 odsto u visini prometa i 66 odsto u broju transakcija u odnosu na isti period prethodne godine.

*     *     *

Banca Intesa ad Beograd, članica Intesa Sanpaolo, je vodeća banka na domaćem tržištu, pouzdan partner za 1,34 miliona klijenata, fizičkih i pravnih lica. Sa neto bilansnom sumom od približno 5 milijardi evra, ukupnim depozitima od 3,5 milijardi evra i ukupnim plasmanima od 2,9 milijardi evra, Banca Intesa predvodi listu najuspešnijih banaka u Srbiji. Zahvaljujući razvijenoj poslovnoj mreži koju čini 158 ekspozitura širom Srbije, najrazvijenijoj mreži bankomata i POS terminala, kao i profesionalnom timu od 2.977 zaposlenih, banka ostvaruje stabilne rezultate u svim oblastima poslovanja razvijajući aktivnosti u segmentu poslovanja sa stanovništvom i malim biznisom, privredom i lokalnim samoupravama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading