Odobrena koncesija aerodromu "Nikola Tesla"

Autor: Republika

Vesti

20.06.2018

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komisija za zaštitu konkurencije odobrila je koncentraciju učesnika na tržištu koja nastaje sticanjem kontrole od strane privrednog društva VINCI Airports Serbia d.o.o. nad poslovanjem privrednog društva AD AERODROM NIKOLA TESLA, koje se odnosi na delatnost upravljanja Aerodromom "Nikola Tesla" u Beogradu.

RepublikaFoto: Tanjug
Aerodrom Nikola Tesla

Predmet ciljnog poslovanja čine koncesiona sredstva, kako su definisana u Ugovoru o koncesiji za finansiranje, razvoj kroz izgradnju i rekonstrukciju, održavanje i upravljanje infrastrukturom AD Aerodroma Nikola Tesla Beograd i obavljanje delatnosti operatera aerodroma na Aerodromu Nikola Tesla u Beogradu. VINCI Airports Serbia d.o.o. posluje u okviru "VINCI" grupe društava, koja do sada, nije obavljala delatnost operatera aerodroma niti poslovala na tržištu aerodromskih usluga u Srbiji.

Rešenje će biti objavljeno na sajtu Komisije kada se za to budu stekli uslovi, odnosno nakon proteka roka za žalbu na zaključak o zaštiti podataka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading