SKUPLJI INFOSTAN? Zbog neplatiša upravnici zgrada moraju ovo da uvedu

Autor: Novosti, Republika

Vesti

27.04.2018

07:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako bi se osigurali od neplatiša, sve više profesionalnih rukovodilaca višespratnica razmatra mogućnost da do svoje plate dođe na ovaj način.

RepublikaFoto: youtube.com/Potrošački savetnik
Dodatni namet!

U JKP "Infostan i tehnologije" potvrdili su "Novostima" da su se stvorili tehnički uslovi i da će sistem objedinjene naplate ovih usluga zaživeti.

Na zahtev upravnika, kao dodatna stavka moći će da se uvrsti - mesečna nadoknada za upravljanje stambenim zajednicama koja u proseku iznosi oko 250 dinara.

U nekim zgradama, u zavisnosti od obima posla upravnika, doseže čak i do 1.000 dinara.

Naplata od vrata do vrata nije dala rezultate, jer su pojedini stanari vešto izbegavali susret sa komšijom - upravnikom, a neki su odbijali i da mesečnu taksu za rad upravnika uplate na tekući račun stambene zajednice.

Zbog toga, ne želeći da se svakodnevno sukobljavaju sa stanarima, mnogi upravnici odlučuju se da do svoje zarade dođu preko "Infostana".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nebojša

27.04.2018 12:43

Očigledno da mnogi imaju filozofiju, toliko para nismo dali za otkup stana od mrskog im Miloševića, pa ne žele da daju za upravnike. Navikli da žive u svinjcima, da ne održavaju i čekaju da im neko drugi održava zgradu i plaća, kao da neko one koji imaju kuću pita ko će da im održava kuću. Nije valjao Tito koji im je dao stanove i da upravljaju fabrikama kroz radničke savete koji su ekvivalent upravnim odborima a sada nadzornim odorima, nije valjao Milošević koji im je dao da otkupe stanove za tepsiju jeftine ribe i njegov model pivatizacije koji su primenili samo retki poput ljudi u pivarama i Hemofarmu(jedini dobili nešto), a onda su grlom u jagode glasali za DOS koji ih je izbacio na ulicu, oteo fabrike, uveo izvršitelje i otima stanove. Sada čekaju da im Vučić plati upravnika i odražva zgrade. Ovaj narod definitivno ne zna i šta hoće ni šta neće, najdraža mu je propast, a svako ko radi u njegovom interesu nije dobar i pljuju ga. A sami neće prstom da mrdnu.