Bez šaltera: PREDUZETNIK PRVI PUT REGISTROVAN ELEKTRONSKOM PRIJAVOM!

Autor: Agencije

Vesti

05.01.2018

16:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Agencija za privredne registre (APR) saopštila je da je registrovan prvi preduzetnik korišćenjem novog sistema za podnošenje elektronskih prijava.

RepublikaFoto: pixabay.com
Sva uputstva o e-registraciji korisnici mogu pronaći na sajtu APR-a u odeljku Preduzetnici-informacije o sistemu za podnošenje elektronskih prijava

U saopštenju se navodi da je osnivač radnje za montažu i servis liftova iz Novih Banovaca Ras lift "na jednostavan i lak način popunio e-prijavu, potpisao je svojim e-potpisom, a naknadu za osnivanje platio elektronski platnom karticom".

- Kako je prijava uredno popunjena, za kratko vreme je na sajtu APR-a objavljeno rešenje o osnivanju, čime je osnivanje preduzetničke radnje završeno bez obilaska ijednog šaltera, uz značajnu uštedu vremena i novca - objavio je APR. 

Sva uputstva o e-registraciji korisnici mogu pronaći na sajtu APR-a u odeljku Preduzetnici-informacije o sistemu za podnošenje elektronskih prijava. 


APR je ranije saopštio da očekuje da bi uslugu e-registracije godišnje moglo da koristi oko 32.000 preduzetnika, koliko ih u proseku tokom tog perioda u Srbiji pokrene sopstveni biznis.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading