VREDNOST BITKOINA PALA PREKO NOĆI!

Autor: Republika

Vesti

20.12.2017

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vrednost bitkoina preko noći je pala za 3.500 dolara,vrednost ove kriptovalute je u utorak iznosio 19.000 dolara,da bi jutros vrednost ove valute iznosila 16.350 dolara.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bitkoin

Roni Moas, koji je precizno predvideo rast u bitkoina u junu, kaže da je leteći uspon koju je kriptovaluta doživela ove godine samo početak - i da je konačna vrednost bitkoina između 300 i 400 hiljada dolara.

CME Grupa, vlasnik Čikaške berze, pokrenula je trgovanje bitkoin fjučersima u nedelju uveče. Do 2:20 časova u ponedeljak ujutro (7:20 časova po Griniču) cena terminskih ugovora, koji ističu u januaru, iznosila je 19.405 dolara nakon više cene na otvaranju trgovanja od 20.650 dolara. 

 
CME fjučersi, kao i oni kojima je prošle nedelje počeo da trguje Kombo, CME-ov konkurent, ne uključuju stvarni bitkoin. 

Pored bitkoina, nova kriptovaluta lajtkojn vrtoglavo raste već neko vreme. Vrednost mu se u proteklih 30 dana povećala za više od 500 odsto, a u proteklih 12 meseci za čak 10.000 odsto (cene se menjaju neverovatnom brzinom, pa su ove brojke možda već sada potpuno zastarele).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading