MK GRUPA PROMOVIŠE PORODIČNE VREDNOSTI: Porodicama sa troje i više dece dodeljene novčane nagrade

Autor: Republika

Vesti

19.12.2017

10:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako bi podstakla promovisanje porodičnih vrednosti, MK Group je na nivou celog sistema donela odluku da nagradi svoje zaposlene koji imaju troje i više od troje dece. Iznos od 8 miliona i 350 hiljada dinara biće im ravnopravno raspoređen, sa ciljem da svaka porodica uoči novogodinjih i božićnih praznika dobije novčanu pomoć od 50.000 dinara. Broj ovih porodica u okviru sistema je 166.

RepublikaFoto: Promo
Miodrag Kostić

- Nikada ne zaboravljamo od čega smo počeli, i koliko je teško porasti. Iza svakog uspešnog sistema stoje ljudi. MK Group je najsnažnija kompanija u Srbiji, jer u njoj rade sjajni ljudi. Mi u MK Group verujemo da je garancija kvaliteta i uspeha kompanije stvaranje sistema zadovoljnih ljudi, kako na poslovnom planu, tako i privatno. Pored svakodnevnog učenja i razvoja, društvena odgovornost je jedan od najvažnijih elemenata našeg poslovanja - izjavio je Miodrag Kostić, predsednik MK Group.

Ponosni Nikola Timko koji radi u kompaniji Karneks, jednoj od članica MK Group, otac je 7 sinova i 2 ćerke. Za njega su porodična tradicija i velika ljubav prema deci bili presudni faktori.

RepublikaFoto: Promo
Nagrada MK grupe za zaposlene sa troje i više dece

- Smatram da u porodicama sa više dece, deca rastu u zrelije, odgovornije ljude. Ne kažem da supruga i ja imamo lak zadatak, ali učeći jedni od drugih, naša deca ranije stiču veštine za samostalno obavljanje svakodnevnih obaveza. Porodica je stub svakog društva i zato ih treba podržati i podsticati. Ja imam sreću što radim u kompaniji gde su dobrobit i sigurnost zaposlenih prioritet - ističe g.Timko.

RepublikaFoto: Promo
Dobitnici nagrada

Kompanija MK Group, lider u agranoj, šećernoj i mesnoj indrustiji, sa ozbiljnim investicionim planovima iz oblasti bankarstva i turizma, će i dalje, kroz različite aktivnosti u okviru svog društveno odgovornog poslovanja, nastaviti da promoviše porodiče vrednosti. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading