NOVA PODVALA KOMPANIJE BIVŠEG ŠEFA CIA: SBB lažima otima klijente "Telekomu"

Vesti

24.11.2017

19:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompanija SBB ponovo vara! Operater, na čijem je čelu bivši šef CIA Dejvid Pitreus, sada pokušava da na prevaru otme klijente srpskom "Telekomu", lažno im obećavajući iste pogodnosti ako pređu kod njih.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Prljav igrač: Bivši šef CIA Dejvid Petreus

Da je nasela na pusta obećanja, čitateljka Srpskog telegrafa Gorana P. shvatila je tek kada je pokušala da prijateljima u drugi grad pošalje telegram saučešća jer se ispostavilo da to ne može da uradi sa fiksnog telefona SBB.

Nema buđenja

- Nedugo potom sam htela da naručim buđenje da ne bih zakasnila na neki važan put, ali sam se i tada neprijatno iznenadila jer mi ni ta usluga nije omogućena - kaže naša sagovornica i upozorava sve koji dobiju ponudu da prebace fiksni telefon u SBB da se dobro raspitaju o detaljima paketa.

GORANA P. Pokušala sam da ispravim nepravdu, ali su mi u SBB rekli da je ugovor na 24 meseca i mogu samo da ih tužim

 

- Rekli su mi da ću imati veći broj kablovskih kanala, da će slika biti znatno bolja i da ću dobiti besplatne impulse. Najvažnije od svega, obećali su mi da ću zadržati sve pogodnosti koje sam do tada imala i u "Telekomu" - priča Gorana i dodaje da je nekoliko puta pitala da li će sigurno moći da koristi sve što je mogla i u "Telekomu" i da su je svaki put uveravali da će sve biti isto, ali još povoljnije.Ona ističe da je dugo koristila "Ikomovu" kablovsku televiziju, pa su joj, posle spajanja sa SBB, ponudili da u njihovu mrežu prenese i fiksni telefon.

Nema raskida ugovora

- Potpisala sam ugovor na dve godine i ubrzo se uverila da su lagali - ogorčena je ona.

Posle dva incidenta, naša čitateljka je pokušala da ispravi nanetu nepravdu, ali su joj u SBB odgovorili da je ugovor sklopljen na 24 meseca i da pre isteka ugovora može samo da podnese tužbu protiv njih.

Ovim povodom poslali smo i pitanja kompaniji SBB, ali do zaključenja ovog broja nismo dobili odgovore.

Pored bivšeg šefa CIA, vlasnik kompanije SBB je i Dragan Šolak, bliski saradnik Dragana Đilasa.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading