ZVANIČNO: Dve ponude za "Galeniku"

Autor: Tanjug

Vesti

04.10.2017

15:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Glavni koverat" za privatizaciju farmaceutske kompanije "Galenika" otvoren je u 12 sati u Ministarstvu privrede.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Foto: Ilustracija

U predviđenom roku za dostavljanje prijava za učešće u postupku prodaje kapitala "Galenike“, koji je istekao 2. oktobra u 12 časova, stigle su dve ponude - kompanija "Amicus SRB" doo Beograd i "Aelius Luksemburg" - povezano lice EMS S/A iz Brazila.

Na današnjem otvaranju pregledana je dokumentacija o identifikaciji ponuđača i ona kojom se dokazuje ispunjenost kvalifikacionih kriterijuma, rečeno je u saopštenju.

Komisija za sprovođenje postupka proverava dostavljenu dokumentaciju, nakon čega će predložiti ministarstvu privrede da odobri dostavljene prijave, odnosno da odobri dodatan rok za dopunu dokumentacije.

Otvaranje koverti koje sadrže podatke o finansijskoj ponudi uslediće tek kada se utvrdi da je dokumentacija dostavljena u okviru koverta "podaci o ponuđaču“ u potpunosti u skladu sa pravilima postupka.

U ovom trenutku nije moguće odrediti tačan datum otvaranja finansijske ponude, međutim očekuje se da isto bude održano u drugoj polovini oktobra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading