Monstruozna poruka upućena Igoru Juriću: Tijana je ubijena, ali ni ja nemam devojku, pa neka mi je on nađe

Autor: mediji, Republika

Vesti

17.11.2018

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama osvanula je fotografija objave čoveka koji se na društvenim mrežama potpisuje kao Jelić Aleksandar, i uznemirila građane.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Igor Jurić

Aleksandar je napisao komentar u kom spominje tragično nastradalu Tijanu Jurić, koju je mesar Dragan Đurić iz Surčina u noći zmeđu 25. i 26. jula 2014. godine oteo, silovao i ubio.

Naime, on je napisao da je "tačno da je ubijena Tijana Jurić, ali da je ubijen i on i milioni momaka u Srbiji koji nikada nisu imali devojku i koji jedino mogu da rade na divljoj gradnji i da dobiju batine kad zatraže platu". 

Foto: twitter.com/printscreen

Mukotrpnu borbu Igora Jurić, da se deca zaštite od pedofila, uporedio je sa svojom nezaposlenošću i nemanjem devojke, pa nastavio: 

- Evo ja sam nezaposlen i nikad nisam imao devojku, neka mi sada Igor Juić i njegove fondacije nađu devojku i posao. Igor Jurić se bori s vetrenjačama, u ovoj zemlji fali milion žena da bi se svi oženili - odvalio je on i time izazvao zgražavanje građana, koji su njegove "jade" protumačili kao jezive.
Foto: twitter.com/printscreen

Iz komentara se može zaključiti da su korisnici društvene mreže posumnjali da je reč o Aleksandru Jeliću, prevarantu iz Sevojna, koji je varao ljude tako što im je slao poruke da je u nevolji ili da je bolestan i dnevno je slao oko 4.000 SMS-ova moleći ljude da mu uplate po 1.500 dinara.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading