SPASIĆU PRETE SMRĆU ZBOG TRIFUNOVIĆA

Autor:

Vesti

08.10.2018

05:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mariju Spasiću, generalnom sekretaru Saveta za monitoring, ljudska prava i borbu protiv korupcije Transparentnost, na društvenim mrežama prete zbog krivične prijave protiv čelnika fondacije Podrži život glumca Sergeja Trifunovića.

RepublikaFoto: Promo foto
Mario Spasić na meti Trifunovićevih fanova

"Mario Spasić iz SNS još jedno lice koje će biti streljano zbog ovoga što radi", samo je deo zastrašujućih poruka. Savet je najoštrije osudio pretnje sekretaru.

- Ovo je oproban recept zastrašivanja, ali napominjem da nas pretnje neće uplašiti da istrajemo u namerama da se sačuva poverenje građana u humanitarne fondacije, organizacije i humanitarne akcije i da se otkriju moguće zloupotrebe sa tim u vezi. Nikada nisam bio član nijedne političke partije, a savet postoji već 13 godina. Javnost mora dobiti jasne i nedvosmislene dokaze da nije bilo zloupotreba u fondaciji Podrži život i to je jedini cilj. Kome to nije cilj svrstava se u one koji podržavaju zloupotrebu humanitarnih aktivnosti i ne može dobiti našu podršku - kaže Spasić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading