PREVARANT NASAMARIO MARKETE U BORČI: Obavio kupovinu, nije potrošio ni dinar

Autor: Blic, Republika

Vesti

22.09.2018

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prodavci u borčanskim radnjama poslednjih dana su se našli na meti prevaranta koji je svoje potrepštine kupio ne potrošeći ni dinar.

RepublikaFoto: Tanjug/O. TOSKIĆ
Foto: Ilustracija

Da bi upozorili druge prodavce, društvenim mrežama se proširila vest o veštoj prevari koju je sredovečni muškarac izveo u jednom od marketa u Borči.

Naime, kako tvrde radnici, muškarac je došao na kasu sa pazarenim stvarima čija je ukupna cena iznosila oko 5.000 dinara kada je od prodavačica zatražio 13 kutija cigareta.

Međutim, ispostavilo se da nije imao da plati, te je kupljene stvari ostavio na kasi sa tvrdnjom da ide po novac i da će se vratiti po svoje namirnice. Sve bi bilo potpuno logično da ipak nešto nije poneo. Trinaest kutija cigareta je spakovao u torbu i više se nije vratio.

Začuđeni prodavci postali su žrtve vrhunski izvedene prevare i nažalost će morati da nadoknade sav gubitak u kasi koji je napravio ovaj lopov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading