(VIDEO) BOGATIN KLINAC SA INSTAGRAMA NE PRESTAJE DA SE BAHATI: U besnom lamburginiju divljao preko 300 na sat!

Autor: srbijadanas.com, Republika

Vesti

17.08.2018

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladić, koji sam sebe naziva "Bogati crni panter", svakodnevno na društvenim mrežama objavljuje fotografije i snimke luksuznog života koji vodi, međutim, ovog puta je nadmašio i sam sebe.

RepublikaFoto: instagram.com/richblackpanther
Nema meru

Name, on je na svom Instagram storiju objavio šokantan snimak najnovijeg bahaćenja na drumovima po čemu je i inače poznat. Na klipu, koji traje svega petnaestak sekundi, može se videti kako vozi automobil marke "lambordžini" na putu ka Beču brzinom koja prelazi 300 kilometara na sat, što je, prema srpskim propisima, više nego duplo dozvoljena.

Da stvar bude još gora, on je svojim četvorotočkašom upravljao držeći volan samo jednom rukom, hvalivši se istovremeno luksuznim ručnim satom, dok je drugom snimao brzinometar i opasnu avanturu na putu. Ovo je samo jedan u nizu ovakvih "divljačkih snimaka" i nasilničke vožnje na kojima eksperimentiše sa performansama svog automobila.

Podsećanja radi, reč je o mladiću koga mnogi nazivaju najbogatijim klincem u Srbiji. U žižu javnosti dospeo je nakon snimka proslave svog punoletstva na kojem je, kao poklon za rođendan, upravo dobio skupocenog "lambordžinija".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading