SRBI OPLJAČKANI U GRČKOJ: Letovanje im preselo već prvog dana

Autor: informer.rs, Republika

Vesti

12.08.2018

22:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna porodica iz Srbije parkirala je sinoć svoj automobil u Solunu, a onda su ga lopovi obili i iz njega izvukli sve stvari koje su Srbi poneli na letovanje.

Foto: Ilustracija

- Lopovi su razbili malo staklo i ukrali sve kofere, kompletnu odeću i obuću, tehniku, naočare, parfeme... Bukvalno sve iz automobila. Auto je bio parkiran u ulici Tsimiski kada se ovo desilo. Policija je došla i napravila izveštaj - pišu na fejsbuk stranici portala Grčka info.

Navodi se i da je porodica tek prvi dan bila na letovanju.

Nije prvi put da su Srbi ostali opljačkani na letovanju, a sudeći po iskustvima naših putnika, problem stvaraju grupe pljačkaša koje operišu po Solunu.

Slični problemi zabeleženi su i ranijih godina. Stoga, ako idete na letovanje svojim automobilom, pazite gde parkirate vozilo i šta ostavljate u njemu.

- Preporuka je da automobile ostavljate ili u garažama ili na parkingu koji ima čuvara. Vodite računa i nikada ni na kratko nemojte ostavljati vredne stvari u kolima. Prema dosadašnjim iskustvima lopovi najčešće "operišu" na parkinzima velikih super marketa i tržnih centara, kao i na parkinzima plaža, pa se ne preporučuje ostavljanje automobila - upozoravaju iz portala Grčka.info.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading