REM SAOPŠTIO: Četiri prijave za nacionalnu frekvenciju

Autor: Tanjug

Vesti

08.08.2018

21:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Regulatorno telo za elektronske medije (REM) objavilo je danas listu prijavljenih za dodelu nacionalnih i regionalnih televizijskih frekvencija, kao i frekvencija za medijske usluge radija.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Na konkursu koji je REM raspisao krajem aprila ove godine za dodelu nacionalne frekvencije prijavili su se Radiodifuzno preduzeće "Studio B", RTV "BK Telekom" d.o.o. Beograd, "LTR" mediji i komunikacija d.o.o. Beograd i "Kopernikus Cable Network" d.o.o. Niš.

Inače, privredno društvo "LTR" mediji i komunikacija d.o.o. Beograd koje se prijavilo na konkurs, čiji je direktor Andreas Klaus Fišer, osnovano je 5. jula ove godine, saopštio je UNS.

Za dodelu regionalne frekvencije za emitovanje sa Avale prijavio se "SOS kanal plus" iz Beograda, sa Crvenog Čota RTV „Pančevo", dok su se za emitovanje sa Besne Kobile prijavili „Vranjska plus" i "Kopernikus Cable Network" d.o.o. Niš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading