Vozač narko-dilera POČASNI ČLAN Policijskog sindikata Srbije!

Autor: Republika

Vesti

19.07.2018

09:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mediji su danas objavili vest o vozaču narko-dilera koji je ni manje ni više nego počasni član Policijskog sindikata Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Veljko Mijailović

- Iznenađuje nas jedino što ovakve vesti nismo ranije čitali, jer je opšte poznato da je Policijski sindikat Srbije već duže vreme u finansijskim problemima usled kontinuiranog opadanja broja članova, a da se počasne značke neretko prodaju za ozbiljan novac da bi se nadomestila rupa u budžetu sindikata. Da se ne gleda ko je ko, već samo novac, dokaz je i to što gore pomenuti vozač ima čak i dosije zbog nasilničkog ponašanja - piše u saopštenju Nezavisnog sindikata policije.

Već se pisalo da se PSS odnosno njihov predsednik Veljko Mijailović daleko više bavi politikom, umesto pravima policijskih službenika, a sada šira javnost i članovi sindikata mogu da se uvere i u jedan od razloga za tako nešto. Obučeš se skromno (često nosi vijetnamku) da bi bio dopadljiv narodu, smenjuješ čas zabrinuto čas ljutito lice, izbaciš par parola protiv drugih sindikata i vlasti, a sve vreme u pozadini živiš na visokoj nozi, te pored ostalog štancuješ i značke i prodaješ ih kriminalcima. To je pravo i kompletno lice Mijailovića i ekipe, a ne ono u koje pokušava da ubedi sve na televiziji ili tzv. protestima, tvrdi Nezavisni sindikat.

Ovaj sindikat policije pozdravlja i podržava rad kolega i hapšenja svih koji se bave kriminalom bez obzira na članstva i funkcije u sindikatima ili MUP-u.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading