OGLASILI SE IZ HITNE POMOĆI: Laž da je na Exitu primljeno 100 mladih zbog droge

Autor: Republika

Vesti

15.07.2018

16:43 >> 16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipe Hitne pomoći imale su sinoć na punktovima na Petrovaradinskoj tvrđavi 75 intervencija, dok je sedam osoba nakon ukazane lekarske pomoći prebačeno u Klinički centar Vojvodine.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Exit festival

Kako kažu u Hitnoj pomoći, uglavnom se radilo o osobama koje su imale problema sa mučninom i glavoboljama i one su zbrinute na licu mesta.

Takav broj intervencija uobičajen je za festivalske dane, a sinoć je na Petrovaradinsoj tvrđavi, prema tvrdnjama organizatora, bilo 53.000 ljudi.

U Kliničkom centru Vojvodine kažu da je tokom noći u tu ustanovu primljeno troje pacijenata zbog intoksikacije, te da je vest da je 100 mladih ljudi primljeno u tu medicinsku ustanovu zbog korišćenja sintetičkih droga lažna.

Inače, kako je jutros rekao ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović u danima Egzita na teritoriji Novog Sada zaplenjeno je gotovo četiri kilograma narkotika i od toga najveći deo sintetičkih droga.

Ministar je rekao i tokom trajanja festivala koji se zatvara večeras nije zabaleženo neko ozbiljnije krivično delo, a kako je napomenuo, na samom Egzitu nije primećena velika količina droge, ali se sumnja da je jedan deo droge zaplenjene na teritoriji Novog Sada bio namenjen ljudima koji idu na festival.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading