Završena licitacija za pomoć Teodori, POBEDNIK IMA VAŽNU PORUKU ZA SRBIJU

Vesti

15.07.2018

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbijo, ustani! Ostalo je još svega mesec dana da se skupi 30.000 evra kako bi jednogodišnja Teodora, koja boluje od teškog oblika leukemije, bila operisana u Bolonji. Ako svako pruži koliko može, sigurno ćemo uspeti da je spasimo.

RepublikaFoto: www.instagram.com
Osman Karić

Ovo za portal Republika.rs poručuje Osman Karić, popularno nazvan kralj Instagrama, koji je pobedio na licitaciji za pomoć maloj Teodori.

On je za 150.000 dinara kupio rukavice i plašt čuvenog MMA borca Dušana Džakića i danas ih je preuzeo u redakciji Srpskog telegrafa i portala Republika.rs.

- Hvala vašoj redakciji i Dušanu što se organizovali ovu akciju. Znam šta znači biti bolestan. Borio sam se sa hepatitisom C i uspeo sam da izbacim taj virus uz pomoć boga, moje žene, sina, i jake volje za životom koju sam uvek imao. Teodori želim da ozdravi i da ima  dug i lep život - poručuje humani Osman.

RepublikaFoto: Promo foto
Mala Teodora čeka našu podršku

Kako kaže, plašt i rukavice neće zadržati za sebe, već će ih pokloniti mladim ljudima koji treba da služe kao uzor.

- Razmišljam da ih poklonim devojčicama sa instagram profila Lejla_vildan, čija gluma i talenat me uvek razvesele - dodaje Osman.

MMA borac Dušan Džakić, zadovoljan je kako se licitacija završila, ali apeluje na ljude da nastave da doniraju novac za pomoć Teodori.

Foto: Republika
Uplatnica Osmana Karića

- Iako smo siromašna država, ima ljudi koji su jako bogati i koji mogu da pomognu. Ovom akcijom pokazali smo da se za samo nedelju dana miože skupiti dosta novca i ako nastavimo tim tempom, Teodora će krajem avgusta moći da bude operisana u Italiji - ističe Dušan.

On naročito ističe humanitarnu akciju fitnes trenera Marka Nikolića koji je jutros krenuo da trči od Niša do Atine kako bi motivisao ljude da doniraju novac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading