KRAJ LICITACIJE ZA POMOĆ TEODORI, ALI NE I AKCIJE! Jedan poznati fudbaler upravo se javio da pomogne

Vesti

12.07.2018

13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ništa ne pokreće ljude tako brzo kao ljubav i dobrota! I ne, to nije samo fraza. Akcija portala Republika, Srpskog telegrafa i MMA borca Dušana Džakića za pomoć teško bolesnoj bebi Teodori Cvetanović za nekoliko dana ujedinila je sportiste, političare, biznismene, građane... Evo ko se upravo priključio akciji.

RepublikaFoto: Promo foto
Teodora Cvetanović dobija podršku sa svih strana!

Fudbaleri Crvene Zvezde poslednji su u nizu onih koji su se javili da pomognu i uplate novac. Čuveni štoper crveno-belih Vujadin Savić potvrdio je za portal Republika.rs da će uplatiti novac za malu Teodoru i da će u akciju uključiti i druge saigrače.

Podsetimo, Srpski telegraf, portal Republika.rs i čuveni MMA borac Dušan Džakić pokrenuli su licitaciju za pomoć jednogodišnjoj Teodori koja boluje od teškog oblika leukemije. Dušan je na licitaciji prodavao omiljene rukavice i plašt iz mečeva, a pobedu je odneo Osman Karić, popularno nazvan kralj Instagrama, koji je ponudio 150.000 dinara.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaler Vujadin Savić

Dušan Džakić kaže da je zadovoljan što se akciji i dalje odaziva veliki broj ljudi.

- Pokazali smo da se brzo i uspešno može pomoći i nadam se da će ovo inspirisati i druge poznate ličnosti na slične akcije. Uz malo truda možemo učiniti mnogo za bolesnu decu - poručuje Džakić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading